search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 15:47
MENU CLOSE

Κολωνός: Δηλώνει αθώος ο 34χρονος – «Άδικα έχω στοχοποιηθεί, έχω στυτική δυσλειτουργία» (video)

07.11.2022 11:56
kolonos_34xronos0711_new

Εμμένει στην αθωότητα του ο 34χρονος, ο οποίος έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενος για τον βιασμό της 12χρονης από τον Κολωνό.

Μιλώντας στο Mega, μέσα από τις φυλακές της Τρίπολης, o 34χρονος επικαλείται σοβαρά προβλήματα υγείας. «Άδικα έχω στοχοποιηθεί, διότι δεν έχω τελέσει ποτέ το αδίκημα για το οποίο κατηγορούμαι. Πάσχω από σοβαρές ψυχιατρικές ασθένειες, ενώ έχω και θέματα στυτικής λειτουργίας, οπότε δεν θα μπορούσα να τελέσω ποτέ την πράξη που κατηγορούμαι κατά της ανήλικης, η οποία μου δήλωνε στην εφαρμογή ότι ήταν 20 ετών».

«Οι δικηγόροι μου κάνουν όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, για να αποδείξουν την αθωότητά μου. Μην εμπλέκετε συγγενικά μου πρόσωπα, διότι δεν έχουν καμία ανάμειξη με την υπόθεση», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Σημειώνεται ότι ο 34χρονος επιχειρηματίας, Ευθύμιος Κλωθάκης, κρίθηκε προσωρινά προφυλακιστέος στις 19 Οκτωβρίου.

Ο δικηγόρος του, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, είχε δηλώσει πως «ο νομικός ισχυρισμός είναι ότι δεν τελέσθηκε η αξιόποινη πράξη από τον εντολέα μας διότι έχει σοβαρά ιατρικά προβλήματα τα οποία ναι μεν δεν έγιναν δεκτά από τον κ. Εισαγγελέα και κ. Ανακριτή, ενώ στην περίπτωση του δεύτερου έγινε δεκτό το ιατρικό πιστοποιητικό ότι πάσχει από κάποια ασθένεια. Σε εμάς δεν έγιναν δεκτά παρότι τα αποδεικτικά έλεγαν ότι δεν είναι ικανός να τελέσει, για ασέλγεια σε ανήλικο. Θα προσφύγουμε ενώπιον του συμβουλίου για να αποκατασταθεί η δικαιοσύνη για τον δικό μας εντολέα».

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Μετέφερε διπλό στρώμα με… μηχανάκι – Φόβος και τρόμος για τους οδηγούς (Video)

Κακοκαιρία Eva: Η απάντηση Αρναούτογλου στις αιχμές περί «τρομοκρατίας» (Video)

Απεργία: Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς την Τετάρτη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 15:47