search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 23:40
MENU CLOSE

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Προφυλακίστηκαν o 33χρονος και ο 34χρονος – Διαφωνία για τον τρίτο κατηγορούμενο

19.10.2022 15:59
kolonos_new

Στη φυλακή οδηγούνται οι δύο από τους τρεις κατηγορούμενους στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας με θύμα τη 12χρονη στον Κολωνό.

Οι δυο κατηγορούμενοι, 33 και 34 ετών, με ομόφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

Να σημειωθεί ότι και οι τρεις κατηγορούνται για γεννετήσιες πράξεις με ανήλικο επ’ αμοιβή, κατηγορία την οποία αρνήθηκαν, κατά τις απολογίες τους.

Ωστόσο, για τον τρίτο κατηγορούμενο, τον 36χρονο διοικητικό υπάλληλο του νοσοκομείου Μεταξά, ανακρίτρια και εισαγγελέας διαφώνησαν όποτε για την περαιτέρω ποινική του μεταχείριση θα αποφασίσει τις επόμενες ημέρες το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο.

Τι ισχυρίστηκε ο 33χρονος

Ο πρώτος εκ των κατηγορουμένων συνελήφθη την Παρασκευή, είναι 33 ετών και φέρεται να είχε συναντηθεί τουλάχιστον δύο φορές με την 12χρονη από τον Κολωνό.

Το πρώτο ραντεβού με την 12χρονη κλείστηκε μεσημέρι στα Σεπόλια, ενώ ο 53χρονος ζήτησε από τον 33χρονο να καλύψει τα τζάμια με πετσέτες ώστε να μην τους δουν οι περαστικοί. Όπως υποστηρίζει ο 33χρονος, αυτός ήταν και ο λόγος που έφυγε από το ραντεβού.

Στο δεύτερο ραντεβού, ο 33χρονος λέει ότι η ανήλικη πήρε τα 60-70 ευρώ που είχαν συμφωνήσει και του είπε πως θα τα πάει στη μητέρα της και μετά θα επέστρεφε. Επειδή, όμως, η 12χρονη καθυστέρησε ο κατηγορούμενος έφυγε από το σημείο.

Το τρίτο ραντεβού δεν έγινε ποτέ, καθώς ο Ηλίας Μίχος είχε ζητήσει προκαταβολικά τα χρήματα και μόλις είδε στο ATM ότι δεν έχουν κατατεθεί ακύρωσε τη συνάντηση.

Τι είπε ο 36χρονος

Ο 36χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, παραδέχθηκε ότι συνάντησε την 12χρονη μια φορά τον περασμένο Μάρτιο, χωρίς ωστόσο όπως ισχυρίστηκε να προχωρήσει σε σεξουαλική επαφή ενώ ανεγέρθηκε σε σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Οι κατηγορούμενοι φέρονται να επικαλέστηκαν συνομιλία τους με τη 12χρονη στην οποία στην ερώτηση τους για την ηλικία της εκείνη εμφανίζεται να τους απαντά 17.

Στην απολογία του, ενώπιον της ανακρίτριας, ο 34χρονος επιχειρηματίας φέρεται, επίσης, να αρνήθηκε την κατηγορία.

Διαβάστε επίσης

Guardian: Η ελληνική πόλη που βρίσκεται στη λίστα με τις ομορφότερες παραθαλάσσιες πόλεις της Ευρώπης

Απεργούν γιατροί και νοσηλευτές στα δημόσια νοσοκομεία την Πέμπτη

Κρήτη: Σταματούσε γυναίκες στον δρόμο και τους έδειχνε τα γεννητικά του όργανα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 23:36