search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 01:48
MENU CLOSE

Νίκαια: Σοκάρει βίντεο-ντοκουμέντο από την απόπειρα βιασμού – «Βοήθεια, με σκοτώνει» (Video)

08.11.2022 10:40
nikaia-epithesi-new

Ένα σοκαριστικό βίντεο από την απόπειρα βιασμού της 20χρονης στη Νίκαια ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Η κοπέλα που έπεσε στα χέρια του «δράκου του Πειραιά» αντιστάθηκε με τον άνδρα να τη χτυπά με απίστευτη βαρβαρότητα.

«Βοήθεια με σκοτώνει, καλέστε το 100. Βοήθεια, σας παρακαλώ με ακούτε; Δεν μπορώ, βοηθήστε με, σας παρακαλώ» ακούγεται στο βίντεο με την κοπέλα να ουρλιάζει, εκλιπαρόντας για βοήθεια.

Η επίθεση σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής κοντά στην πλατεία 25ης Μαρτίου στη Νίκαια. Συγκεκριμένα, στις 2.30 ώρα τη νύχτα και ενώ η 20χρονη επέστρεφε από νυχτερινή διασκέδαση λίγο πριν μπει στο σπίτι της, δέχτηκε επίθεση από τον δράστη ο οποίος προσπάθησε να τη βιάσει.

Όταν η κοπέλα αντιστάθηκε, ο άνδρας ξεκίνησε να τη χτυπάει βάναυσα με γροθιές στο πρόσωπο. Κάποιος ένοικος από τις γύρω πολυκατοικίες άκουσε τις φωνές της κοπέλας και ενημέρωσε την άμεση δράση.

Η κινητοποίηση της αστυνομίας ήταν άμεση, με την ομάδα ΔΙΑΣ να σπεύδει στο σημείο με περιπολικό, λόγω της κακοκαιρίας. Αφού εντόπισαν τον άνδρα περίπου ένα χιλιόμετρο από το σημείο της επίθεσης, τον ακινητοποίησαν και διαπίστωσαν ότι στο πρόσωπό του είχε αμυχές και νυχιές που του είχε κάνει η κοπέλα.

Χαρακτηριστικό, όπως ανέφερε η αστυνομία ήταν ότι είχε τη στιγμή της σύλληψης, το φερμουάρ του παντελονιού του ανοιχτό. Λίγο αργότερα, οι αρχές τον μετέφεραν στο Τμήμα, τον φωτογράφισαν και έπειτα πήγαν στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου νοσηλευόταν η κοπέλα καθώς αντιμετώπισε μεγάλο πρόβλημα στο μάτι από τις γροθιές.

Η κοπέλα αναγνώρισε από τις φωτογραφίες τον δράστη χωρίς καμία αμφιβολία και μάλιστα ξέσπασε σε λυγμούς. Ο 28χρονος φέρεται να είναι ο βασικός ύποπτος για άλλες 6 σεξουαλικές επιθέσεις στην περιοχή του Πειραιά. Οι δύο εξ αυτών φέρεται να έγιναν στα Ταμπούρια, μία άλλη επίθεση έξω από ένα μίνι μάρκετ. Ο 28χρονος φαίνεται να δρούσε παράλληλα με τον βιαστή του Φαλήρου.

Διαβάστε επίσης:

Μαρινάκης για υποκλοπές: «Δεν αρκεί η κατηγορηματική άρνηση του πρωθυπουργού» (Video)

Κίνηση τώρα: Χαμηλές ταχύτητες σε Κηφισό και Αττική Οδό – Πού υπάρχουν προβλήματα (live χάρτης)

Υπουργείο Παιδείας: Από σήμερα οι αιτήσεις για τις κατ’ εξαίρεση μετεγγραφές φοιτητών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58