search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 08:13
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ: Η σχέση του Νίκου Ανδρουλάκη με τον Μιχάλη Κατρίνη και τα μηνύματα σε ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ

08.11.2022 06:30
katrinis Vouli ypoklopes- new

«Η εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη χάλασε τα σχέδια πολλών και ανησύχησε ακόμα περισσότερους».

Η παραπάνω δήλωση ανήκει στον επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Κατρίνη, ο οποίος ένα χρόνο σχεδόν μετά την εκλογική νίκη του Νίκου Ανδρουλάκη, στέλνει μηνύματα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ μέσα από το topontiki.gr.

«Υπάρχει μια σταθερή δυναμική για το ΠΑΣΟΚ μέσα στην κοινωνία που πρέπει να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο», συμπληρώνει στη συνέντευξή του ο Μιχάλης Κατρίνης. Πάντως, αυτό που έκανε αίσθηση και συζητήθηκε και στα Social Media είναι το διμέτωπο που άνοιξε με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Ούτε λίγο, ούτε πολύ ο κ. Κατρίνης είπε ότι τα δύο μεγαλύτερα κόμματα συμπεριφέρονται ως ιδιοκτήτες της εξουσίας.

«Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ συμπεριφέρονται ως ιδιοκτήτες της εξουσίας, θεωρούν ότι είναι οι μόνοι που έχουν δικαίωμα να κυβερνούν τη χώρα, παρά το γεγονός ότι και οι δύο δοκιμάστηκαν και απέτυχαν. Αλίμονο αν η μόνη επιλογή που έχουν οι Έλληνες πολίτες είναι να διαλέξουν ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία ή το ΣΥΡΙΖΑ», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κατρίνης.

Πάντως, πολλά ήταν τα φιλοκυβερνητικά μέσα στο παρελθόν που άφηναν υπόνοιες για τις σχέσεις των δύο ανδρών. Είναι πλέον πέρα από ξεκάθαρο ότι η συνέντευξη του Μιχάλη Κατρίνη έστειλε μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις.

Διαβάστε επίσης:

Ο Μίμης Ανδρουλάκης παρουσιάζει το νέο του βιβλίο

Άδωνις Γεωργιάδης: Έσβησε κεράκια με την οικογένειά του και τον… Αντώνη Ρέμο (Video)

Ο καλός οικοδεσπότης Δημήτρης Μάντζος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 08:10