search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 14:50
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ: Το πρόσωπο που θα δώσει τα «χρίσματα» σε δημάρχους και περιφερειάρχες (Photo)

07.11.2022 06:00
androulakis_new_omilia

Η σχέση του ΠΑΣΟΚ με την τοπική αυτοδιοίκηση είναι παραδοσιακά πολύ καλή. 

Ακόμα και όταν το κόμμα είχε χάσει την δυναμική του και τα ποσοστά του ήταν πολύ χαμηλά, υπήρξαν δήμαρχοι από τα σπλάχνα του ΠΑΣΟΚ που εξελέγησαν. Επιτυχίες μετράει το κόμμα και στην Κρήτη με τις διαδοχικές νίκες του Σταύρου Αρναουτάκη. 

Σε αυτήν την κατεύθυνση λοιπόν και με τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ να είναι ανεβασμένα – τουλάχιστον δημοσκοπικά – θέλουν στην Χαριλάου Τρικούπη να δημιουργήσουν τις δικές τους αυτοδιοικητικές λίστες. 

Το πρόσωπο που θα αναλάβει αυτό το ρόλο φαίνεται να είναι – όπως αποκάλυψε το ρεπορτάζ του «Ποντικιού» την Πέμπτη – ο πρώην δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος. Ο κ. Βαλασόπουλος φαίνεται να έχει δεχθεί πρόταση και να έχει πει το «ναι» για την θέση του Επικεφαλής Γραμματέα του Τομέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης. 

Ο Βασίλης Βαλασόπουλος

Γίνεται ξεκάθαρο ότι ο πρώην δήμαρχος Ηλιούπολης θα αναλάβει ενεργό ρόλο στην συγκρότηση των τοπικών παρατάξεων αλλά και στα πρόσωπα που θα μπουν μπροστά και θα έχουν τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Βαλασόπουλος θα συνεργαστεί με τον Γραμματέα του κόμματος Ανδρέα Σπυρόπουλο. Υπενθυμίζεται ότι οι εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι στις 8 Οκτωβρίου του 2023. 

Διαβάστε επίσης:

Άδωνις Γεωργιάδης: Έσβησε κεράκια με την οικογένειά του και τον… Αντώνη Ρέμο (Video)

Ο καλός οικοδεσπότης Δημήτρης Μάντζος

Υποκλοπές: Κάνει πάρτι ο ΣΥΡΙΖΑ με τις αποκαλύψεις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 14:45