search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 23:51
MENU CLOSE

Υποκλοπές: Κάνει πάρτι ο ΣΥΡΙΖΑ με τις αποκαλύψεις

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2254
03/11/2022
06.11.2022 06:55
syriza_new

Αδιανόητα για την πολιτική ζωή του τόπου θεωρούν στην Κουμουνδούρου όσα έρχονται στην επιφάνεια τις τελευταίες μέρες σε σχέση με την υπόθεση των υποκλοπών. Ο λόγος για τα δημοσιεύματα των «Νέων» και του «Βήματος» το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Μπορεί να θεωρείται τετριμμένη πλέον η επισήμανση ότι τα «Νέα» προ μηνός διακήρυτταν σε πρωτοσέλιδο ότι «Υποκλοπές τέλος», ωστόσο από την Κουμουνδούρου δεν παραλείπουν να το επισημαίνουν για την υπογράμμιση της στροφής που συνιστά το δημοσίευμα του περασμένου Σαββάτου, το οποίο «σεντράρει» τον πρώην γενικό γραμματέα και ανιψιό του πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη.

Το βλέπουν μάλιστα σε συνδυασμό με αυτό του «Βήματος», το οποίο αναφέρει ότι υπήρχε εγχώριο κέντρο που οργάνωσε την έλευση του κατασκοπευτικού λογισμικού Predator στην Ελλάδα, αποτελούμενο από πολιτικά πρόσωπα, επιχειρηματίες και ιδιώτες στους οποίους συγκαταλέγονται «γνωριμίες» ή άτομα του προσωπικού περιβάλλοντος του Δημητριάδη.

Γενικώς, η «στοχοποίηση» Δημητριάδη από τα ΜΜΕ του Βαγγέλη Μαρινάκη δεν είναι καλό μαντάτο για τον πρωθυπουργό, εκτιμούν στην Κουμουνδούρου, όπου εκλαμβάνουν τα δημοσιεύματα ως αντίδραση του εκδότη στην πληροφορία ότι παρακολουθούνταν και ο ίδιος μέσω… Χρυσοχοΐδη.

Σε κάθε περίπτωση για την Κουμουνδούρου η εξέλιξη της υπόθεσης έχει μεγάλο πολιτικό και… ψυχαγωγικό ενδιαφέρον: είναι χαρακτηριστικό ότι στέλεχος του γραφείου Τύπου σχολίαζε σκωπτικά ότι «παράγουμε περισσότερο Netflix απ’ όσο μπορούμε να καταναλώσουμε».

Και μιας και είπαμε για τον Χρυσοχοϊδη, μια παρενέργεια των δημοσιευμάτων του «Βήματος» και των «Νέων» είναι αυτή που αφορά τη βουλευτική υποψηφιότητα του πρώην υπουργού.

Η Κουμουνδούρου πλέον δείχνει να τη θεωρεί αβέβαιη και σε κάθε περίπτωση ο Αλέξης Τσίπρας σκιαγράφησε χθες το δίλημμα που έχει ανακύψει για τον Χρυσοχοΐδη, ο οποίος πλέον «φωτογραφίζεται» ως ένα ακόμη θύμα των υποκλοπών: Ο Ανδρουλάκης και ο Σπίρτζης, είπε, πήγαν στον εισαγγελέα, ο Χρυσοχοΐδης τι θα κάνει; Θα πάει το «θύμα» να εκλεγεί στη Β’ Αθήνας;

Διαβάστε επίσης:

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: Παντρεύεται στη Ρώμη

Ποταμίσιοι σε αναζήτηση πολιτικής… όχθης

Συνεχίζονται τα δωράκια στην αντιπολίτευση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 23:48