search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:59
MENU CLOSE

Τζένιφερ Άνιστον αποκαλυπτική όσο ποτέ – Οι ανεπιτυχείς προσπάθειες για παιδί και η καυτή φωτογράφιση (Photos/Video)

10.11.2022 16:22
aniston_new
credit: allure

Η Τζένιφερ Άνιστον είναι πιο καυτή από ποτέ. Η ηθοποιός έδειξε το καλοδιατηρημένο της σώμα στο εξώφυλλο του Allure, κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Για το τεύχος Δεκεμβρίου 2022, το οποίο δημοσιεύτηκε διαδικτυακά την Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου, η Άνιστον, 53 ετών, φαινόταν εξωπραγματική με ένα μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι από τη Chanel.

Το κομμάτι, το οποίο φορέθηκε αρχικά από το supermodel Στέλα Τέναντ στην πασαρέλα της άνοιξης του 1996, διαθέτει στρογγυλεμένα καλύμματα κεντημένα με το χαρακτηριστικό λογότυπο διπλό C του οίκου μόδας.

Όπως και στην φωτογράφιση, η Άνιστον είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτική και στη συνέντευξη που παραχωρεί στο περιοδικό.

«Θα έλεγα στα τέλη των 30, στα 40 μου, είχα περάσει πολύ δύσκολα, και αν δεν το είχα περάσει αυτό, δεν θα γινόμουν ποτέ αυτή που έπρεπε να είμαι», είπε στο περιοδικό.

«Γι’ αυτό νιώθω τόση ευγνωμοσύνη για όλα αυτά τα πράγματα. Διαφορετικά, θα είχα κολλήσει να είμαι αυτό το άτομο που ήταν τόσο φοβισμένο, τόσο νευρικό, τόσο αβέβαιο για το ποια ήταν… Και τώρα, δεν με νοιάζει τίποτα».

Μίλησε επίσης για την επιθυμία της να κάνει παιδιά.

«Όλα τα χρόνια εικασιών… Ήταν πραγματικά δύσκολο», εξήγησε η Άνιστον. «Έκανα εξωσωματικές, έπινα κινέζικα τσάγια. Έκανα τα πάντα… Θα έδινα οτιδήποτε αν κάποιος μου έλεγε “Κατάψυξε τα ωάριά σου. Κάνε τη χάρη στον εαυτό σου” Απλώς δεν το σκέφτεσαι. Εδώ είμαι λοιπόν σήμερα. Το πλοίο σάλπαρε».

Η βραβευμένη με Emmy ηθοποιός έδωσε επίσης τέλος στις φήμες ότι δεν θα έκανε ποτέ παιδί με τον Μπραντ Πιτ. «Με ένοιαζε η καριέρα μου. Και ο Θεός να βάλει το χέρι του αν μια γυναίκα είναι πετυχημένη και δεν κάνει παιδί» συνέχισε αναφερόμενη στον γάμο της με τον ηθοποιό του Fight Club. «Και ο λόγος που με άφησε ο άντρας μου, ο λόγος που χωρίσαμε και τελειώσαμε τον γάμο μας, ήταν γιατί δεν θα του έδινα παιδί. Απόλυτο ψέμα. Δεν έχω τίποτα να κρύψω αυτή τη στιγμή».

Η Άνιστον και ο Πιτ ξεκίνησαν να βγαίνουν το 1998 και παντρεύτηκαν δύο χρόνια αργότερα. Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του το 2005 μετά από πέντε χρόνια γάμου, αφού ο Πιτ ξεκίνησε την σχέση του με την Αντζελίνα Τζολί.

Η Άνιστον στη συνέχεια παντρεύτηκε τον Τζάστιν Θερού το 2015, αλλά χώρισαν δύο χρόνια αργότερα. Οι δυο τους παρέμειναν στενοί φίλοι.

Ο Θερού, μίλησε με θετικά λόγια για την πρώην του σε μια συνέντευξη στο Esquire τον Απρίλιο του 2021. «Δεν μιλάμε κάθε μέρα, αλλά τηλεφωνούμε ο ένας στον άλλον. Εμείς το FaceTime. Στείλουμε μηνύματα… Είτε μας αρέσει είτε όχι, δεν είχαμε έναν δραματικό χωρισμό και αγαπάμε ο ένας τον άλλον. Είμαι ειλικρινής όταν λέω ότι αγαπώ τη φιλία μας».

Διαβάστε επίσης:

Ο Ντάνιελ Κρεγκ όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί: Ραπάρει σε διαφήμιση βότκας (Video)

Σπυροπούλου για Πετρόγιαννη: «Γιατί δεν μας λέει πώς ξεκίνησε στην τηλεόραση;» – Άγριος καβγάς στο Twitter (Video)

Βίκυ Καγιά: Υπάρχει πιθανότητα να κάνω μία παύση στην καριέρα μου – «Είμαι λίγο συγκινημένη» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34