search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 13:23
MENU CLOSE

Κώστας Χατζής: Άλλαζα συνέχεια σχολείο – Με έδιωχναν γιατί ήμουν Ρομά (Video)

11.11.2022 21:59
xatzis-katsaros

Συνέντευξη στην ΕΡΤ και στην εκπομπή Studio 4 παραχώρησε ο Κώστας Χατζής, ο οποίος μίλησε για όλα: την καταγωγή του, την περιθωριοποίηση, την αγάπη του για τη μουσική και την καταξίωση στο καλλιτεχνικό στερέωμα.

«Έχω περάσει πολλές δυσκολίες στη ζωή μου κι έχω νιώσει από μικρό παιδί το περιθώριο», είπε. Όπως εξήγησε, άλλαζε διαρκώς σχολεία, αφού τον έδιωχναν επειδή ήταν Ρομά.

Ωστόσο με το χιούμορ που διακατέχει τους ευφυείς ανθρώπους λέει, «όπως μας έμαθε ο Αριστοφάνης όταν αυτοσαρκάζεσαι περνάς τα ωραιότερα μηνύματα», σημειώνει.

Με την μουσική -το τραγούδι και την κιθάρα- αποκάλυψε πως ασχολήθηκε αρκετά μεγάλος, διότι δικάστηκε για πολιτική θέση και οι σπουδές που είχε κάνει έως τότε έπαψαν να έχουν ισχύ.

«Εάν στην υδρόγειο υπάρχουν δύο – τρεις αξιοθαύμαστοι λαοί, ο ελληνικός είναι ένας εξ αυτών», είπε.

Οι Έλληνες με αγάπησαν για αυτό που τραγούδησα και τραγουδώ και για αυτό δεν θα ήθελα ποτέ να φύγω από αυτή τη χώρα», δήλωσε ο καταξιωμένος μουσικός.

«Με δέχτηκαν, πώς μπορώ εγώ να φύγω;» είπε, ενώ λίγο νωρίτερα ανέφερε ότι είχε δεχτεί προτάσεις να πάει στο εξωτερικό. «Δεν θα φύγω ποτέ, θα πεθάνω εδώ, τον αγαπώ αυτό τον τόπο», είπε ο Κώστας Χατζής.

«Συνεργάζομαι με έναν καλλιτέχνη χαμηλών τόνων, τη Λία Βίσση, που μαζί της είναι η κόρη μου η Δανιέλα», είπε και αναφέρθηκε στο πρόγραμμα που θα παρουσιάσουν στη μουσική σκηνή «Σφίγγα».

«Δεν υπάρχει τραγούδι που να ξεχωρίζω, τα έχω όλα σαν παιδιά μου και δεν γίνεται να μην τα αγαπώ», ανέφερε ο Κώστας Χατζής. Και στη συνέχεια, κάθισε στο πιάνο και αφιέρωσε ένα τραγούδι στην εκπομπή και τους τηλεθεατές.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ο Kevin Conroy – Ήταν η θρυλική φωνή του Batman (Video)

Πέθανε η ηθοποιός Μίνα Αδαμάκη σε ηλικία 78 ετών – Πένθος στο ελληνικό θέατρο

«Επιστρέφει» το Χόλιγουντ στη Θεσσαλονίκη – Γυρίσματα για δύο ταινίες στην πόλη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 13:23