search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 16:05
MENU CLOSE

Αντώνης Βουγιουκλάκης: «Οι καβγάδες Αλίκης – Δημήτρη ήταν ομηρικοί» (Video)

13.11.2022 00:57
aliki-voygioyklaki-new

Το δεύτερο μέρος του αφιερώματος της Αλίκης Βουγιουκλάκη πρόβαλε απόψε η ΕΡΤ.

Η δημοσιογραφική έρευνα του Χρήστου Βασιλόπουλου φώτισε τα πρόσωπα τα οποία συνδέθηκαν με την εθνική σταρ και τις σχέσεις ζωής καθώς και άγνωστες πτυχές από το ειδύλλιο της με τον τότε διάδοχο του ελληνικού θρόνου Κωνσταντίνο.

Ο Τύπος ασχολήθηκε συστηματικά με την προσωπική της ζωή και οι αναγνώστες παρακολουθούσαν με αμείωτο ενδιαφέρον το ρομάντζο της πρωταγωνίστριας. Τότε μπήκε στη ζωή της επεισοδιακά ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ.

Ήταν μια σχέση επεισοδιακή και εκρηκτική. Από την πρώτη νύχτα του γάμου τους κατέληξε σε ομηρικό καβγά. Ο αδερφός της Αντώνης μίλησε για το θρυλούμενο χαστούκι που τάραξε την ευτυχία του ζευγαριού αλλά και για τον χωρισμό τους.

«Οι καβγάδες τους ήταν ομηρικοί. Δεν ήταν λίγες φορές που με είχε φωνάξει και είχαμε πάει στο τμήμα Κολωνακίου για να καταγγείλει βάναυση συμπεριφορά αλλά μετά υποχωρούσε. Υπήρχε πραγματική βία γιατί μία φορά πήγα σπίτι της με ιατροδικαστή και είχε διαπιστώσει αυτά που κατήγγειλε η Αλίκη», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Βουγιουκλάκης.

Διαβάστε επίσης:

Νέλλη Γκίνη για Νίκο Φώσκολο: «Όποιος δεν άντεχε μπορούσε να φύγει»

Νίκος Κοκλώνης: Το μήνυμα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μέσα από το J2US (Video)

Τάμτα: Η κόρη της, Άννυ, έγινε 27 ετών – Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλιά της (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 16:05