search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 12:22
MENU CLOSE

Αλίκη Βουγιουκλάκη – Δημήτρης Παπαμιχαήλ: Σε ποιες ταινίες δεν μιλούσαν στα γυρίσματα (Video)

12.05.2022 08:54
voygioyklaki-papamichail-new

Άγνωστες ιστορίες από τα παρασκήνια του ελληνικού κινηματογράφου μοιράστηκε ο Μάκης Δελαπόρτας, φέρνοντας στο προσκήνιο τι συνέβαινε πίσω από τις κάμερες.

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο “The 2night Show” και με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του συγγραφικού εγχειρήματος, ο καλλιτέχνης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Παρά την ανάγκη του κοινού να τους βλέπει μαζί, οι δυο ηθοποιοί στην πραγματικότητα δεν τα πήγαιναν καλά αρχικά, καθώς ο ανταγωνισμός μεταξύ τους ήταν έντονος. Μάλιστα, ο Μάκης Δελαπόρτας αποκαλύπτει ότι σε κάποιες από τις ταινίες τους η Αλίκη και ο Δημήτρης δε μιλούσαν καν στα διαλείμματα, ενώ τονίζει ότι εκείνος που τους έφερε κοντά ήταν ο Αλέκος Σακελλάριος.

«Στις πρώτες ταινίες της Αλίκης με τον Παπαμιχαήλ, όπως είναι η “Αλίκη στο ναυτικό”, δεν μίλαγαν στα περισσότερα γυρίσματα. Δεν μίλαγαν, υπήρχε μια αντιπαλότητα και ο Δημήτρης είχε τσαγανό. Δηλαδή δεν ανεχόταν πολλά πολλά. Στην “Αλίκη στο ναυτικό”, στη “Μανταλένα”, στην “Αστέρω” είναι πολλά προβλήματα. Έτσι λοιπόν ο Αλέκος Σακελλάριος πρέπει να πούμε πως τους τα έφτιαξε στα πρώτα γυρίσματα γιατί δεν μιλούσαν καθόλου. Βρήκε έναν τρόπο και τους έφερε πιο κοντά.

Τους ήθελε όμως ο κόσμος μαζί. Με το που έκανε η Αλίκη μόνη της ταινία ή ο Παπαμιχαήλ μόνος του ταινία έπεφταν τα εισιτήρια. Όταν έκαναν μαζί τα εισιτήρια ανέβαιναν οπότε ο κόσμος τους ήθελε αναγκαστικά μαζί» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

«Βόμβα» στο Survivor – Οικειοθελής αποχώρηση «ανακατεύει» τις ομάδες

Δίκη Τζόνι Ντεπ – Άμπερ Χερντ: Πώς η Κέιτ Μος μπορεί να αποδειχθεί σε μάρτυρα-κλειδί για τον ηθοποιό

Βίκυ Μιχαλονάκου: Το «Ερωτοδικείο» δεν ήταν cult – Συνάντησα την Ελίζαμπεθ Τέιλορ, με απογοήτευσε

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 12:22