search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 08:34
MENU CLOSE

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Στο διαδίκτυο αδημοσίευτη φωτογραφία της – Νύφη λίγο πριν το γάμο με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ

23.04.2022 13:34
vougiouklaki_YT_new

Μια φωτογραφία που έως τώρα δεν είχε δημοσιευτεί ποτέ ανέβασε στο λογαριασμό που διατηρεί στο όνομα της μητέρας του Αλίκης Βουγιουκλάκη  στο Instagram  ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Συγκεκριμένα, ο γιος της μεγάλης σταρ ανέβασε μία ασπρόμαυρη φωτογραφία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ντυμένη νύφη, λίγο πριν το γάμο της με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Μάλιστα, ο μοναχογιός του ζευγαριού προανήγγειλε και τη δημοσίευση βίντεο από το μυστήριο και την δεξίωση του γάμου Βουγιουκλάκη- Παπαμιχαήλ που έχει διασωθεί.

Στη λεζάντα της ανάρτησης στο Intagram έγραψε:

«Η Αλίκη σε μια αδημοσίευτη φωτογραφία ντυμένη νύφη στην πλατεία των Δελφών στις 18 Ιανουαρίου του 1965 όπου με την συνοδεία εκατοντάδων θαυμαστών, ντόπιων και φωτογράφων κατευθύνεται στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου όπου την περιμένει ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ.

Δεξιά διακρίνεται ο προσωπικός φωτογράφος της Κλεισθένης ο οποίος απαθανατίζει με τρόπο όπως πάντα ξεχωριστό το γεγονός που αποτέλεσε και το κοσμικότερο όχι μόνο της συγκεκριμένης χρονιάς αλλά και ολόκληρης της δεκαετίας.

Από το συγκεκριμένο στιγμιότυπο θα ανέβει τις επόμενες μέρες αδημοσίευτο video στο προφίλ @studiokleisthenis. Ολόκληρο το μυστήριο του γάμου καθώς και της δεξίωσης που ακολουθεί έχει διασωθεί και αποτελεί πραγματικά ένα ντοκουμέντο για τους λάτρεις του θρυλικού ζευγαριού που σφράγισε με το έργο του την ιστορία του ελληνικού θεάτρου και του κινηματογράφου».

Διαβάστε επίσης:

Άντζελα Γκερέκου: Στην Κέρκυρα με την κόρη της – Πρώτο Πάσχα χωρίς τον Τόλη Βοσκόπουλο (Photos)

Ελένη Γερασιμίδου: «Είμαστε πολύ δύσκολα – Τρέμουμε να ανοίξουμε τον λογαριασμό της ΔΕΗ»

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Περνά στην… αντεπίθεση – «Δεν με ενδιαφέρει τι γράφουν»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 08:32