search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 13:50
MENU CLOSE

Δίκη Τζόνι Ντεπ – Άμπερ Χερντ: Πώς η Κέιτ Μος μπορεί να αποδειχθεί σε μάρτυρα-κλειδί για τον ηθοποιό

11.05.2022 19:32
katemos_new

Ένα ακόμη δυνατό «χαρτί» ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει ο Τζόνι Ντεπ στη δίκη που κατέθεσε κατά της Άμπερ Χερντ, καθώς θα καλέσει τη φίλη του, Κέιτ Μος.

Μάλιστα, η Άμπερ Χερντ έδωσε από μόνη της την «πάσα» στην ομάδα υπεράσπισης του ηθοποιού να καλέσουν την Κέιτ Μος για κατάθεση και όπως όλα δείχνουν αυτό δεν θα της βγει σε καλό.

Προκειμένου να κατηγορήσει τον Τζόνι Ντεπ ότι ήταν βίαιος και σε προηγούμενες σχέσεις του, αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό, που συνέβη κατά τη διάρκεια της σχέσης του ηθοποιού με την Κέιτ Μος.

Δεν γνώριζε όμως, πως αυτό ακριβώς περίμενε πώς και πώς η νομική ομάδα του Ντεπ. Ο δικηγόρος του ηθοποιού, Μπέντζαμιν Τσιου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του για την εξέλιξη της δίκης και μόλις άκουσε το όνομα της Κέιτ Μος να βγαίνει από το στόμα της Χερντ, έκανε μια κίνηση πανηγυρισμού.

«Η Κέιτ Μος είναι ακόμα, φίλη με τον Τζόνι. Στο παρελθόν, δεν επιτρεπόταν για αυτόν ακριβώς τον λόγο να έρθει και να καταθέσει υπέρ του. Τώρα όμως, η κυρία Χερντ μας έδωσε την ευκαιρία», είπε ένας από τους δικηγόρους του Ντεπ στη New York Post.

Διαβάστε επίσης

Rome Masters: Ζορίστηκε, αλλά πέρασε στους «16» ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Ουρολοιμώξεις: Τα ύποπτα φάρμακα που πυροδοτούν τις υποτροπές

Στις ΗΠΑ ο Τσαβούσογλου μετά τον Κυριάκο Μητσοτάκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 13:50