search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 21:54
MENU CLOSE

Η ψηλότερη γυναίκα στον κόσμο ταξίδεψε πρώτη φορά με αεροπλάνο – «Ξήλωσαν» 6 καθίσματα για να χωρέσει (Photos/Video)

13.11.2022 21:05
psiloteri_gynaika_ston kosmo

Έξι καθίσματα της οικονομικής θέσης «ξήλωσε» η Turkish Airlines προκειμένου να ταξιδέψει με αεροπλάνο η ψηλότερη γυναίκα στον κόσμο.

Η Rumeysa Gelgi, με ύψος 2,15 μ. -η οποία πάσχει από το Σύνδρομο Weaver, που μεταξύ άλλων προκαλεί υπερανάπτυξη των οστών, έκανε το όνειρό της πραγματικότητα, ταξιδεύοντας στο Σαν Φρανσίσκο τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Στον λογαριασμό της στο Instagram, η Gelgi ανέβασε φωτογραφίες από το ταξίδι της, το οποίο χαρακτήρισε «άψογο (…) από την αρχή μέχρι το τέλος».

Η ψηλότερη γυναίκα του κόσμου, που χρησιμοποιεί αναπηρικό καροτσάκι ή περιπατητήρα για τις μετακινήσεις της, ήταν ξαπλωμένη σε ειδικό φορείο κατά τη διάρκεια της 13ωρης πτήσης.

«Αυτή ήταν η πρώτη μου πτήση, αλλά σίγουρα δεν θα είναι η τελευταία. Από εδώ και στο εξής θα είναι μεγάλη μου τιμή και χαρά να πετάω σε διάφορα μέρη του κόσμου με την @turkishairlines», έγραψε. «Ένα ειλικρινές “ευχαριστώ” σε κάθε άτομο που συμμετείχε στο ταξίδι μου».

Η Gelgi ταξίδεψε για να προωθήσει την καριέρα της στην ανάπτυξη λογισμικού και να συνεργαστεί με το Guinness World Records, ανέφερε η MailOnline.

Διαβάστε επίσης:

Μακελειό στην Κωνσταντινούπολη: Γυναίκα καμικάζι πίσω από την έκρηξη, επιβεβαιώνει ο Οκτάι – 6 νεκροί, 81 τραυματίες

Ιράν: Θανατική ποινή σε διαδηλωτή – Για συμμετοχή στις «ταραχές»

Βρετανία: Οι παμπ ζητούν «πάγωμα» φόρου στην μπίρα ενόψει Χριστουγέννων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 21:54