search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 21:37
MENU CLOSE

Βρετανία: Οι παμπ ζητούν «πάγωμα» φόρου στην μπίρα ενόψει Χριστουγέννων

13.11.2022 20:25
beer

Οι βρετανικές παμπ ζητούν τη βοήθεια της κυβέρνησης προκειμένου να παραμείνει προσιτή η τιμή της μπύρας φέτος τα Χριστούγεννα, καθώς η άνοδος του πληθωρισμού αυξάνει το κόστος για τις επιχειρήσεις και πλήττει την αγοραστική δύναμη των καταναλωτών.

Η Βρετανική Ένωση Ζύθου και Παμπ (BBPA), σε επιστολή με ημερομηνία 11 Νοεμβρίου προς τον υπουργό Οικονομικών Τζέρεμι Χαντ, ζήτησε από την κυβέρνηση να επαναφέρει στις δημοσιονομικές ανακοινώσεις, που αναμένονται στις 17 Νοεμβρίου, το «πάγωμα» για τον φόρο στην μπίρα.

«Χρειαζόμαστε να επανέλθει το “πάγωμα” το φόρου στην μπύρα προκειμένου να περιοριστεί η πίεση του κόστους στις παμπ και τα ζυθοποιεία και να αποφευχθεί η υπονόμευση των κρίσιμων μέτρων για τη μεταρρύθμιση του Φόρου Οινοπνεύματος», ανέφερε σε σημερινή ανακοίνωση η επικεφαλής της BBPA Έμα ΜακΚλάρκιν.

Διαβάστε επίσης:

Ιράν: Θανατική ποινή σε διαδηλωτή – Για συμμετοχή στις «ταραχές»

Ντάλας: 6 οι νεκροί από τη σύγκρουση των δύο στρατιωτικών αεροσκαφών του Β’ ΠΠ

Μακελειό στην Κωνσταντινούπολη: Αυτή είναι η υπ’ αριθμόν 1 ύποπτη για την ισχυρή έκρηξη στην πλατεία Ταξίμ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 21:31