search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 15:32
MENU CLOSE

Μιχάλης Ιατρόπουλος: Πώς αντέδρασε για τις αστρολογικές προβλέψεις του Παύλου Χαϊκάλη (Videos)

15.11.2022 12:51
michalis-iatropoylos-new

Στον Παύλο Χαϊκάλη και τις αστρολογικές προβλέψεις του κλήθηκε να μιλήσει ο Μιχάλης Ιατρόπουλος ο οποίος επέλεξε έναν ιδιαίτερο τρόπο να σχολιάσει τα λεγόμενα του συναδέλφου του.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός ξεκίνησε να απαγγέλει στίχους του ποιητή Φανφάρα από την ταινία «Ξύπνα Βασίλη» ενώ στο τέλος έβαλε τα γέλια.

«Ντέφι της λύσας μου κρατώ και το μυαλό μου είναι θολό. Πω πω πω πω, πω πω πω πω. Κόκκινο κρασί μας δώσαν, το τραπέζι όταν μας στρώσαν, κόκκινο τυρί ευοδεία, κι από μέσα αηδία», είπε αρχικά και όταν ρωτήθηκε τι ακριβώς εννοεί, δήλωσε: 

«Μα, αστειευόμαστε τώρα, έτσι; Για τόσο σοβαρά θέματα, λέμε για αστρολογίες και αερολογίες… Τι να σας πω; Δεν κρίνω τους ανθρώπους ποτέ».

Υπενθυμίζεται πως ο Παύλος Χαϊκάλης δεν δίστασε να αναφερθεί στις αποτρόπαιες πράξεις του παιδοβιαστή και μαστροπού από τον Κολωνό, χρησιμοποιώντας φράσεις όπως «φταίει ο Κρόνος» ή «είναι εποχή που θέλει σεξ».

«Ο Ηλίας Μίχος είναι ένας άνθρωπος που αυτή την περίοδο θέλει πολύ σεξ. Το σεξ παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή του. Για ό,τι συνέβη φταίει ο Κρόνος. Θα παιχτούν πολλά παιχνίδια στην υπόθεση Μίχου. Μάλιστα, όπως θα δείτε στο μέλλον, θα πέσει στα “μαλακά”», ανέφερε μεταξύ άλλων σε βίντεο που προβλήθηκε στο «Πρωινό», προκαλώντας -όπως ήταν φυσικό- ποικίλες αντιδράσεις.

Διαβάστε επίσης:

GNTM 5: Σε πανικό παίκτρια για τη σέξι φωτογράφιση – «Πώς θα το δει ο σύζυγος και τα πεθερικά μου;» (Video)

Αιμιλία Υψηλάντη: Το πρώτο μήνυμα για τον θάνατο της μοναχοκόρης της

Μαρία Σολωμού: «Δεν αφορά κανέναν το τι κάνω – Συγχωρώ την απιστία» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 15:31