search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 19:31
MENU CLOSE

Καλογρίδη για το θάνατο της Μαρίνας Υψηλάντη: «Θα προτιμούσα να μην πω τι και πώς συνέβη» (Video)

19.11.2022 19:56
kalogridi

Για τον χαμό της κόρης της Αιμιλίας Υψηλάντη, Μαρίας, που έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες ημέρες μίλησε η Νατάσα Καλογρίδη στην εκπομπή «Γειά σου» του ΣΚΑΪ.

Η ηθοποιός, που συμπρωταγωνιστεί με τις Αιμιλία Υψηλάντη και Σάρα Εσκενάζη στο έργο «Η κυρία Κλάιν» του Νίκολας Ράιτ, είπε φανερά συγκινημένη: «Θα προτιμούσα να μην πω τι και πως συνέβη. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι είμαστε σε πένθος. Επειδή το έργο έχει να κάνει με τη σχέση μάνας και κόρης, εγώ είμαι η κόρη της στην παράσταση. Είναι μια σχέση αγάπης μίσους κι εμπεριέχει όλο το φάσμα συναισθημάτων».

»Χθες με απόφαση της Αιμιλίας ήταν η πρώτη ημέρα που κάναμε παράσταση. Κάναμε μια πρόβα για να δούμε πως θα είναι το πράγμα και πως θα το διαχειριστούμε. Υπάρχει δύναμη κι είναι δίπλα της όλη η ομάδα. Αυτό το έργο σαν να ήταν προάγγελος πολλών πραγμάτων. Πραγματικά είναι κάτι πρωτοφανές για εμένα. Δεν το έχω ξαναζήσει και δεν μπορώ να το περιγράψω», συνέχισε.

«Ήταν μια πολύ δύσκολη ημέρα χθες. Είναι ένα πλάσμα φωτεινό, δυνατό. Είναι μια γυναίκα που μπορεί να αντέξει, αλλά ξέρεις οι άνθρωποι που έχουν αυτές τις αντοχές, έχουν και την άλλη πλευρά τους, την τεράστια ευαισθησία. Είναι ένα έργο που έχει να κάνει με αυτό ακριβώς που συνέβη. Κάναμε την πρόβα και δεν ξέρω πως το κατάφερε… Δεν ήξερα τι να περιμένω», επισήμανε η Νατάσα Καλογρίδη.

Διαβάστε επίσης:

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Μιλά πρώτη φορά για τον μοναχογιό του – «Όταν έχω μια απορία, παίρνω τον Κοντιζά» (Video)

Κραουνάκης για «Κιβωτό του Κόσμου»: «Ο Πατέρας Αντώνιος ας κανονίσει τώρα που βρώμισε ο χυλός να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά»

Λεφάκης: «Η αστρολογία δεν δικαιολογεί» – Καρφιά κατά Χαϊκάλη για Μίχο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 19:30