search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 22:11
MENU CLOSE

Τι καταγγέλλει η γιαγιά της 12χρονης από τον Κολωνό για τον πατέρα Αντώνιο – «Θρασύτατος, κλώτσαγε και έβριζε τα παιδιά» (video)

21.11.2022 15:20
kivotos_tou_kosmou_new

Σε βαρύτατες καταγγελίες κατά του πατέρα Αντώνιου προχώρησε η γιαγιά της 12χρονης, που έπεσε θύμα μαστροπείας και βιασμού στον Κολωνό.

Με αφορμή τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου, η γιαγιά της 12χρονης μίλησε με τα χειρότερα λόγια για τον ιδρυτή της δομής.

«Τον παπά Αντώνη εγώ τον ξέρω από τον Άγιο Γεώργιο που είχε ένα μαγαζάκι εκεί. Πάρα πολλά χρόνια. Μετά πήγε έφτιαξε αυτόν τον πύργο εκεί… Τι να πω. Θρασύτατος, κλώτσαγε τα παιδιά, τα έβριζε, τον εγγονό μου τον χτύπησε. Πολλά πράγματα…», ανέφερε στην εκπομπή «Το Πρωινό» η γιαγιά της 12χρονης.

«Πήγε το παιδί, τον ζήταγε να τον δει και έβαλε τους… να τον χτυπήσουν. Λέει “να δω τον πατέρα Αντώνιο” και βγήκε έξω και τον έβριζε. Του λέει μην ξαναπατήσεις εδώ και τέτοια. Φερόταν πολύ άσχημα στα παιδιά, τα έβριζε χυδαία. Ήθελε τον κόσμο εκεί να δουλεύει, για ένα πιάτο φαγητό να τους βρίζει. Δεν ξέρω τους υπόλοιπους, εγώ τον ίδιο ήξερα», συνέχισε.

«Ο εγγονός μου πήγε να μπει μέσα με ένα παιδάκι, γιατί ήταν γραμμένος από πολύ παλιά και έβαλε τους… να τον χτυπήσουν και να τον διώξουν. Του είπαν να μην ξαναπατήσεις εδώ, θα σε… Να μην τα πω τώρα τι του είπαν και έφυγε το παιδί», κατέληξε η γιαγιά της 12χρονης.

Διαβάστε επίσης:

Ρόδος: «Δεν με άφηνε να κοιμηθώ» – Σοκάρει η οικιακή βοηθός που έπνιξε την ηλικιωμένη

Θρίλερ στην Εύβοια: Άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα σε δεξαμενή (Photos)

Πάτρα: Παιδί κοιμόταν στο κρύο στα σκαλιά θεάτρου – Η χαρά του όταν φόρεσε… κάλτσες!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 22:04