search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:41
MENU CLOSE

Netflix: Στις 8 Δεκεμβρίου «ανεβάζει» τη σειρά ντοκιμαντέρ του Χάρι και της Μέγκαν – Εκτός απροόπτου…

22.11.2022 16:53
meghan_harry_new

Πριν από περίπου ένα μήνα το Netflix είπε να βάλει στον «πάγο» την μετάδοση της σειράς ντοκιμαντέρ -και με συνεντεύξεις- του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ. Του πρωην πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, δηλαδή.

Ε, τώρα η ιντερνετικη πλατφόρμα διαρκούς ροής προγραμμάτων άλλαξε γνώμη. Ξανά…

Το πρώην πριγκιπικό ζευγάρι και η επιτυχημένη εταιρεία streaming, εδώ και έναν χρόνο ετοίμαζαν τη σειρά, σχετικά με τη ζωή τους στο παλάτι, αλλά και την μέχρι τώρα πορείας τους. Το κοινό ανυπομονούσε για την κυκλοφορία της νέα σειράς, η οποία αναμενόταν για τον Δεκέμβρη του 2022, μέχρι που το Netflix αποφάσισε, μετά τις πρόσφατες αντιδράσεις για το «The Crown», να αναβάλει την σειρά της Μέγκαν και του Χάρι για ακόμη έναν χρόνο.

Εν τέλει η σειρά, της οποία ο οριστικός τίτλος δεν έχει γίνει γνωστός ως τώρα, θα λανσαριστεί στις 8 Δεκεμβρίου, σύμφωνα και με την ιστοσελίδα Page six.

Αρχικά Χάρι και Μέγκαν ήθελαν η παραγωγή να έχει τίτλο «Chapters» («Κεφάλαια»), κατά πηγές πλησίον του ζεύγους, όμως στην πορεία άλλαξαν γνώμη.

Με όσα έχουν μεσολαβήσει και τις κατά καιρούς υπαναχωρήσεις των τέως ανωτάτων μελών της βασιλικής οικογένειας το χρονικό διάστημα έως τις 8 Δεκεμβρίου φαντάζει μεγάλο και έως τότε τίποτα και ουδείς διαβεβαιωνει ότι δεν θα υπάρχουν άλλες αλλαγές.

Διαβάστε επίσης:

Τέλος ο Φοίβος Κλαυδιανός από το Real Group

«Το Βήμα»: Τέλος εποχής με παραίτηση Καρακούση – Αναλαμβάνει ο Γιώργος Μαντέλας

Τέλος η Ίνα Ταράντου και η εκπομπή «Εμείς» από το Open

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:40