search
ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 16:52
MENU CLOSE

Tρόμος στο Ντουμπάι: Καρχαρίας παραμόνευε στα ρηχά τους αμέριμνους κολυμβητές (video)

28.11.2022 21:36
Αυστραλία: Από επίθεση καρχαρία 6 στους 10 θανάτους το 2020 - Media

Τρομακτικές στιγμές έζησαν οι τουρίστες σε παραλία του Ντουμπάι, όταν εθεάθη καρχαρίας να κάνει βόλτες γύρω τους.

Ένας καρχαρίας εντοπίστηκε να περιφέρεται στα νερά του Ντουμπάι, μόλις λίγα μέτρα μακριά από τους τρομοκρατημένους τουρίστες που κολυμπούσαν στον Περσικό Κόλπο.

Το αρπακτικό καραδοκούσε κοντά στην ακτή, όταν ένας σοκαρισμένος ναυαγοσώστης αναγκάστηκε να παροτρύνει γρήγορα τους λουόμενους να βγουν αμέσως από το νερό.

Μια γυναίκα που είχε κολυμπήσει λίγο έξω προς μια σημαδούρα φοβήθηκε αρχικά ότι είχε εγκλωβιστεί από τον καρχαρία που έκανε κύκλους.

Ο ναυαγοσώστης της κούνησε τα χέρια του για να την προειδοποιήσει για τον επικείμενο κίνδυνο, καθώς ο καρχαρίας φαινόταν να κολυμπάει προς το μέρος της.

Εκείνη κωπηλατούσε νευρικά μακριά προτού το θανατηφόρο ζώο κάνει αρκετό χώρο για να μπορέσει να επιστρέψει ανεμπόδιστα στηνακτή, καθώς έλεγχε επανειλημμένα πάνω από τον ώμο της.

Η τουρίστρια επισκέφθηκε ξανά την παραλία Kite Beach μετά την αποχώρηση του καρχαρία και δήλωσε ότι δεν εντοπίστηκαν άλλοι εκείνη την ημέρα.

Διαβάστε επίσης:

ΗΠΑ: Αεροσκάφος συνετρίβη πάνω σε πυλώνα υψηλής τάσης – Πώς κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τους επιβαίνοντες (Photos/Videos)

Τζούλιαν Ασάνζ: Όχι στη δίωξη λέει ο παγκόσμιος Tύπος

Η Europol εξάρθρωσε «σούπερ καρτέλ» σε Ευρώπη και Εμιράτα – Κατασχέθηκαν 30 τόνοι κοκαΐνης (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 16:45