search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 10:39
MENU CLOSE

Στη «μάχη» τηλεθέασης επικράτησε το Mega χθες (πίνακες)

30.11.2022 15:10
tiletheasi_new

Το μεγαλύτερο κομμάτι από την συνολική πίτα ημερήσιας τηλεθέασης κατέληξε χθες (29/11) στο Mega, που διακρίνεται για σταθερότητα στις προτιμήσεις των τηλεθεατών, όπως και ο Alpha, παρά το ισχυρό κίνητρο του Μουντιάλ στον ΑΝΤ1.

Το κανάλι του Αμαρουσίου είδε το μερίδιο του να περιορίζεται συγκριτικά με εκείνα που αποσπούσε τις προηγούμενες ημέρες και σε ένα βαθμό αποδίδεται στο τροποποιημένο ενδιαφέρον για τις ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις της προηγούμενης ημέρας, όπως αποτυπώνεται και στα δεδομένα τηλεθέασης της Nielsen, αλλά και στους ισχυρούς πόλους έλξης τηλεθέασης που έχουν σε καθημερινή βάση τα «αντίπαλα» κανάλια.

Οι σειρές που κυριαρχούν στην βραδινή ζώνη προγραμμάτων, δηλαδή οι «Σασμός», «Η γη της ελιάς», «Μαύρο ρόδο» και «Αυτή η νύχτα μένει» με τη δυναμική που έχουν υποδηλώνεται ότι υπάρχει μια μερίδα τηλεθεατών, σημαντική, που δεν έλκεται από τα θέλγητρα της στρογγυλής θεάς.

Για παράδειγμα αν και το αγγλοσαξονικό μουντιαλικό ντέρμπι Αγγλίας-Ουαλίας «έφερε» κόσμο στον ΑΝΤ1, οι μυθοπλασίες Mega και Alpha συγκέντρωσαν την προσοχή περισσότερων από εκείνους που επέλεξαν τον ποδοσφαιρικό αγώνα.

Στην γενική κατάταξη της ημέρας η εικόνα διατηρήθηκε αμετάβλητη με μικρές μεταβολές στα μερίδια των σταθμών.

Διαβάστε επίσης:

Στον όμιλο ΣΚΑΪ οι ραδιοσταθμοί Μέντα 88 και Pepper 96.6

Ο Τζιμ Κάρεϊ εγκαταλείπει το Twitter λόγω Έλον Μασκ – Η τελευταία ανάρτηση (video)

Washington Post: «Στρατός» τριάντα ρεπόρτερ για το Περιβάλλον

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 10:38