search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 09:20
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε 32χρονη μητέρα για την κακοποίηση της 8χρονης κόρης της- Σοκαριστική περιγραφή μάρτυρα

02.12.2022 20:34
dikastiria thessaloniki- new

Στην επιβολή ποινής φυλάκισης δύο ετών με τριετή αναστολή, προχώρησε το δευτεροβάθμιο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης σε 32χρονη μητέρα για κακοποίηση της 8χρονης κόρης της, το χρονικό διάστημα 2015 – 2016, στη Θεσσαλονίκη.

Η μητέρα του κοριτσιού κρίθηκε ένοχη για ενδοοικογενειακή βία με κίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα της ανήλικης, σε βαθμό πλημμελήματος .

Σε πρώτο βαθμό είχε καταδικαστεί από το Μικτό Δικαστήριο Σερρών σε 6ετή κάθειρξη για βασανιστήρια και σωματικές βλάβες σε βάρος της ανήλικης, ενώ της αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας.

Η ίδια ποινή είχε επιβληθεί και στην 65χρονη μητέρα της και γιαγιά του παιδιού, η οποία όμως έχει αποβιώσει και λόγω θανάτου έπαυσε οριστικά η ποινική δίωξη.

Η 32χρονη, που είναι μητέρα 5 παιδιών δεν προσήλθε στο δικαστήριο και εκπροσωπήθηκε από πληρεξούσιο δικηγόρο. Για τα τέσσερα παιδιά της κατηγορούμενης έχει αφαιρεθεί η επιμέλεια και φιλοξενούνται σε ίδρυμα.

Συγκλόνισε στην κατάθεσή του ο αστυνομικός που κατά την είσοδο στο διαμέρισμα της δυτικής Θεσσαλονίκης βρήκε το παιδί κλεισμένο σε ένα δωμάτιο σκοτεινό και κρύο, ενώ ήταν γυμνό και κουλουριασμένο σε μια γωνιά.

Διαβάστε επίσης:

Κιβωτός του Κόσμου: Σφίγγει ο κλοιός για τον π. Αντώνιο και άλλους 10 – Ο εκνευρισμός της πρεσβυτέρας και η έρευνα για κακουργήματα

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Είδα πανικό όταν της πήρα το κινητό, βλέπει εφιάλτες με τον Μίχο» λέει η θεία της

Αθηνών – Κορίνθου: Παρέμβαση εισαγγελέα μετά το κλείσιμο του δρόμου από πτώση βράχων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 09:19