search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:23
MENU CLOSE

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Είδα πανικό όταν της πήρα το κινητό, βλέπει εφιάλτες με τον Μίχο» λέει η θεία της

02.12.2022 19:06
MIXOS_MAGAZI

Εφιάλτες με τον Ηλία Μίχο βλέπει η 12χρονη στον ύπνο της, σύμφωνα με τη θεία της, η οποία άρχισε να ξετυλίγει το κουβάρι της ανατριχιαστικής υπόθεσης βιασμού και μαστροπείας στον Κολωνό.

«Φοράει όλη την ώρα μία κουκούλα φοβάται να βγει έξω. Και στο “Χαμόγελο” 2 μήνες αρνιότανε να βγει έξω. Αυτό που είδα εγώ το βράδυ γιατί μου έκανε και πυρετό και δεν το περίμενα τόσο καταλάβατε γιατί εδώ πάντα χαιρότανε όταν ερχότανε. Δεν περίμενα τόσο τραγική κατάσταση, “δεν μπορώ θεία να κοιμηθώ, βλέπω συνέχεια αυτόν μπροστά μου, θέλω την μαμά”», αποκαλύπτει η θεία της ανήλικης που έπεσε θύμα βιασμού, μιλώντας στο Mega, εξηγώντας πώς ξεκίνησε να ξετυλίγεται το κουβάρι της φρικιαστικής υπόθεσης βιασμού και μαστροπείας.

«Εγώ την είχα και το Πάσχα εδώ την είχα ένα μήνα δεν κατάλαβε ο νονός ο φίλος μου κανένας μας τίποτα βλέπαμε ένα κανονικό παιδί το οποίο βέβαια επειδή μπήκε στην εφηβεία και τώρα αδιαθέτησε η μικρή λέγαμε ίσως να έχει λίγο παραπάνω νεύρα. Όταν είδα τα βίντεο εγώ σκεφτείτε ψυχολογικά δηλαδή ήμουνα 3 μέρες δεν μπορούσα να κοιμηθώ έβλεπα εγώ εφιάλτες και τι έβλεπα», πρόσθεσε.

«Δεν είναι και μόνο αυτό το παιδί είναι όλα τα παιδιά είναι και τα μωρά είναι και τα άλλα τα παιδιά και τα μεγάλα όλα υποφέρουνε από αυτό το πράγμα. Είναι δυνατόν να συλλαμβάνεις μία μάνα πάμπτωχη δηλαδή τι φοβόσουνα να πάει που στην Αυστραλία θα άφηνε ποτέ τα παιδιά της γιατί έχει τρέλα με τα παιδιά», συμπληρώνει.

Για το πώς ξεκίνησαν όλα, είπε: «Εγώ έβλεπα ας πούμε της έλεγα είμαστε διακοπές το έλεγα όμως πολύ χαλαρά δεν καταλάβαινα κάτι άλλο είμαστε διακοπές γιατί είσαι συνέχεια στο τηλέφωνο, παίζω θεία παιχνίδια παίζω παιχνίδια και κάποια στιγμή απλώς κράταγε γιατί ήταν ένα σπασμένο τηλέφωνο τα κράταγε και τα δύο στα χέρια της της το έκανα τελείως για πλάκα δηλαδή τα τραβάω από τα χέρια μου έτσι ότι αμάν ρε με αυτά τα τηλέφωνα και εκεί είδα την αντίδραση του παιδιού. Είδα πανικό είδα φόβο».

«Δηλαδή ουσιαστικά είναι εκείνη την ώρα όλα ξεκίνησαν από το βλέμμα του παιδιού», ρώτησε ο δημοσιογράφος του Live News, με τη θεία της να απαντά: «Από την αντίδραση και ότι μου κλείδωσε το τηλέφωνο όπως το πήρα εγώ στο χέρι μου σηκώθηκε απότομα ενώ βλέπω εγώ αυτουνού το μήνυμα μου το κλειδώνει εκεί έγινε όλο αυτό. Η μικρή είναι ακόμα σε σοκ και κλαίει όλη μέρα». «Και εμείς δεν έχουμε κανέναν ψυχολόγο και καμία υποστήριξη να μας πουν έστω πως θα φερθούμε είναι τραγικό αυτό το ότι έχει αφεθεί ένα παιδί σ΄ αυτή την κατάσταση και να ξέρει κιόλας. Μιλάει τώρα με την μαμά της με παίρνει εμένα τηλέφωνο αλλά δεν διανοείστε τώρα δεν μπορώ να σας το εξηγήσω», προσθέτει η συγγενής του ανήλικου θύματος.

«Και εμείς τα ίδια και ενώ το έλεγαν στα κανάλια ότι έχει ψυχολόγο έλεγα τι λένε παναγία μου τι λένε και ξέρετε ποια ήταν η απάντηση τους και τι είπανε στην εισαγγελέα γιατί η εισαγγελέας ήταν φοβερή και σαν άνθρωπος είχε μείνει άναυδη όταν της είπα ότι το παιδί δεν έχει ψυχολογική υποστήριξη τους πήρε η ίδια τηλέφωνο της είπαν ότι δεν μπορούσανε από τον νόμο γιατί λέει το παιδί για να δίνει τις καταθέσεις θα έπρεπε να είναι ανέπαφο λέει από ψυχολογική υποστήριξη να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο δηλαδή αυτά είναι ανεπίτρεπτα».

Η οικογένεια, πλέον, είναι σε άθλια κατάσταση ενώ η 12χρονη έχει ενοχές για τη μητέρα της, σύμφωνα με τη θεία της. «Να ξέρουνε τα παιδιά ότι η μάνα τους είναι έξω ότι μπορεί να έρθει να τα δει ας της έχει αφαιρεθεί τώρα για 3 μήνες μέχρι να δούμε το δικαστήριο απλώς είναι αλλιώς η ψυχολογία του παιδιού να ξέρει ότι η μάνα του δεν είναι στην φυλακή και πόσο μάλλον όταν νιώθει υπεύθυνο αυτό το παιδί για αυτό που συμβαίνει».

«Δεν διανοείστε τώρα εγώ νόμιζα ότι τώρα εντάξει θα τα καταφέρουμε, δεν κοιμάται. Το βράδυ δεν υπάρχει ύπνος. Έρχεται μαζί μου στο κρεβάτι μου, κλαίει συνέχεια, της λέω “αγάπη μου” προσπαθώ να της μιλήσω. Χάλια σας λέω δεν κοιμάται εγώ προσπαθώ συνέχεια να της πω ότι η μαμά θα βγει, έχουνε κάνει λάθος από την αστυνομία, βλέπει εφιάλτες συνέχεια με αυτό τον άνθρωπο. Τι να σας πω τώρα. Σε όλα τα παιδιά, σε όλα τα παιδιά, απλά αυτό είναι ακόμα περισσότερο επειδή έχει το βάρος πάνω της ότι φταίει αυτή που είναι η μαμά της εκεί», κατέληξε η θεία της 12χρονης, η οποία έχει αναλάβει την ανατροφή της ίδιας αλλά και ενός από τα αδέρφια της.

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Τοπαλούδη: Συγκινητική ανάρτηση από τη μητέρα της – Δημοσίευσε την τελευταία φωτογραφία της κόρης της

Κίνηση στους δρόμους: Δύσκολη η κατάσταση στην κάθοδο του Κηφισού – «Μπλοκαρισμένοι» οι μεγάλοι οδικοί άξονες

Κιβωτός του Κόσμου: Στην κηδεία της Φώφης συγκεντρώθηκαν 31.000 ευρώ λέει ο σύζυγός της (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:22