search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 12:04
MENU CLOSE

Κιβωτός του Κόσμου: Στην κηδεία της Φώφης συγκεντρώθηκαν 31.000 ευρώ λέει ο σύζυγός της (Videos)

02.12.2022 17:37
tsounis fofi

Στο ποσό που συγκεντρώθηκε υπέρ της Κιβωτού του Κόσμου στην κηδεία της Φώφης Γεννηματά, αναφέρθηκε ο σύζυγός της Ανδρέας Τσούνης.

Μιλώντας στον Alpha, ο κ. Τσούνης είπε «Εμείς είπαμε στον κόσμο όποιος ήθελε να καταθέσει αντί στεφάνων υπέρ της Κιβωτού του Κόσμου, ας το κάνει. Δεν δώσαμε εμείς λεφτά. Δεν μαζέψαμε εμείς λεφτά. Και από εκεί και πέρα μας ενημέρωσαν ότι μαζεύτηκε το συγκεκριμένο ποσό. Δεν είχαμε και κανένα λόγο να αμφισβητήσουμε το πόσο ή τη διαδικασία».

«Μας είπαν ότι στη μνήμη της Φώφης μαζεύτηκαν 31.000 ευρώ. Εμείς δεν ξέραμε το ακριβές ποσό που μπήκε στου κουτί που είχαν στήσει στην κηδεία. Δεν είχαμε και κάποιο λόγο να το παρακολουθήσουμε. Οι ίδιοι μας είπαν ότι μπήκε αυτό το ποσό. Τώρα αν είχε συγκεντρωθεί το διπλάσιο ποσό εμείς δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Γιατί οι λογαριασμοί ήταν αυτοί και όποιος ήθελε έβαζε και δεν είχαμε κανένα λόγο να αμφισβητήσουμε οτιδήποτε», κατέληξε ο σύζυγος της Φώφης Γεννηματά. 

Διαβάστε επίσης:

Κίνηση στους δρόμους: Δύσκολη η κατάσταση στην κάθοδο του Κηφισού – «Μπλοκαρισμένοι» οι μεγάλοι οδικοί άξονες

Κιβωτός του Κόσμου: Έντονα εκνευρισμένη η πρεσβυτέρα στην πρώτη της εμφάνιση μετά τις καταγγελίες (Videos)

Αθηνών-Κορίνθου: Επιτροπή διερεύνησης για τη διακοπή της κυκλοφορίας με απόφαση Καραμανλή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 12:03