search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 02:05
MENU CLOSE

Γιάννης Στάνκογλου: Άφαντος ο ταξιτζής που τον απείλησε με πιστόλι (Video)

03.12.2022 11:47
Giannis Stankoglou_new

Μία πολύ σοβαρή περιπέτεια είχε ο ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου, ο οποίος απειλήθηκε με όπλο από οδηγό ταξί στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», αφού περιέγραψε το περιστατικό που συνέβη στο κέντρο της Αθήνας, σύμφωνα πάντα με τα όσα καταγγέλλει ο ηθοποιός, ο ταξιτζής έβγαλε όπλο και κινήθηκε εναντίον του Στάνκογλου επειδή ο τελευταίος βγήκε από το αυτοκίνητό του για να γράψει τον αριθμό της πινακίδας του ταξί.

Εκείνη τη στιγμή ο ταξιτζής βγήκε έξω από το ταξί του και απείλησε με όπλο τον Γιάννη Στάνκογλου και συγκεκριμένα με πιστόλι.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ταξιτζής, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του ηθοποιού, έκανε σφήνα με το ταξί, γεγονός που ενόχλησε τον Στάνκογλου ο οποίος βγήκε για να ζητήσει εξηγήσεις.

Όταν λοιπόν οι δύο άντρες διαπληκτίστηκαν, ο ταξιτζής μέσα σε κόσμο και δρόμο πολυσύχναστο, έβγαλε ένα πιστόλι και κινήθηκε απειλητικά εναντίον του Γιάννη Στάνκογλου.

Ο ηθοποιός βρέθηκε λίγο αργότερα, σοκαρισμένος προφανώς από το περιστατικό, στο αστυνομικό τμήμα Συντάγματος για να καταγγείλει όσα είχαν συμβεί λίγο πριν.

Δεν έχει εντοπιστεί ο ταξιτζής που σύμφωνα με την καταγγελία του ηθοποιού Γιάννη Στάνκογλου τον απείλησε στην οδό Αμερικής με όπλο.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Γυναίκα ανάγκασε τον οδηγό να σταματήσει το λεωφορείο για να κατέβει ο κόσμος (Video)

Κατερίνα Μητσοτάκη: Μιλά για τη μάχη με τον καρκίνο του μαστού και την τραγική σύμπτωση με τη μητέρα της, Μαρίκα

Άκτιο: Τραγωδία με 19χρονο σμηνίτη – Η ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 00:04