search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 12:58
MENU CLOSE

Σταύρος Σβήγκος: «Όταν η πρώην σύζυγός μου ήταν έγκυος, πέρασα ανδρολοχεία» (Videos)

12.12.2022 09:59
stayros-svigkos-new

Στις υποκριτική, στις διάφορες δυσκολίες του επαγγέλματος αλλά και στην οικογένειά του μίλησε ο Σταύρος Σβήγκος.

Καλεσμένος στην εκπομπή «After Dark», ο ηθοποιός τόνισε ότι αν διαπιστώσει ότι δεν έχει δουλειά στο θέατρο ή την τηλεόραση δεν θα δίσταζε να δουλέψει στο συνεργείο του πατέρα του, ενώ αποκαλύπτει ότι όταν γεννήθηκε η κόρη του ο ίδιος έπαθε ανδρολοχεία.

«Όταν ήμουν 15 χρονών, ένας φίλος μου μου είπε ότι έχει παράσταση και αν θα πάω. Πήγα λοιπόν, και μαγεύτηκα. Μέχρι τότε, δεν είχα σκεφτεί τι θα κάνω στο μέλλον μου. Μου άρεσε η δουλειά του πατέρα μου, η φανοποιία, την ήξερα κιόλας, σκεφτόμουν ότι θα ασχοληθώ με αυτό. Μόλις τελείωσε η παράσταση, πήγα στα καμαρίνια, ρώτησα ποιος είναι ο υπεύθυνος, γράφτηκα εκεί και μυήθηκα σε αυτό» είπε και πρόσθεσε:

«Ένας ηθοποιός μπορεί και οφείλει να τα κάνει όλα. Η τηλεόραση έχει πιο πολλά χρήματα από το θέατρο. Ποτέ δεν είχα στο νου μου ότι πρέπει να μείνω σε αυτή τη δουλειά. Αν δεν μπορώ να βιοποριστώ, θα γυρίσω στο συνεργείο του μπαμπά μου, θα κάνω κάτι άλλο. Έτσι κι αλλιώς, δούλευα για πολλά χρόνια μπάρμαν και σερβιτόρος», δήλωσε.

Ερωτηθείς για τα ριάλιτι και το ενδεχόμενο να συμμετάσχει σε κάποιο από αυτά, ο ίδιος απαντά:

«Θα μου άρεσε να μπω στο Survivor, αλλά δεν ξέρω αν θα μπορώ να το βιώσω με τη μορφή που παίρνει μετά», ενώ πρόσθεσε πως δεν θα συμμετείχε σε κανένα, καθώς θεωρεί πως κάτι τέτοιο θα τον αποσπάσει από αυτά που θέλει πραγματικά να κάνει.

Αναφερόμενος στην πατρότητα, ο ηθοποιός τόνισε ότι η γέννηση του γιου του άλλαξε τα πάντα στη ζωή του.

«Αυτό που σε αλλάζει με ένα παιδί, είναι ότι όταν το κάνεις σε μια ηλίκια, όπως στα 33 και έχεις βιώσει όλη τη γκάμα των συναισθημάτων, έρχεται το παιδί και ξαφνικά, νιώθεις ένα συναίσθημα που δεν το έχεις νιώσει ποτέ. Παίζει ξύλο με το εγώ σου μέχρι να κλείσει τον πρώτο χρόνο. Σε κάνει πολύ καλύτερο άνθρωπο. Ένας καλός άνθρωπος σημαίνει ότι ο εγωισμός είναι στη θέση του.

Άφησα το θέατρο, κάτι που δεν θα άφηνα ποτέ στη ζωή μου και παθαίνω κατάθλιψη, αλλά έπρεπε και ήθελα να είμαι με τον μικρό. Έρχεται στις πρόβες μαζί μου και στα γυρίσματα και προσπαθώ να του εξηγήσω ότι όλα αυτά δεν είναι αλήθεια, ότι είναι μόνο η δουλειά του μπαμπά. Θα το απομυθοποιήσει έτσι. Δεν θέλω ποτέ να πει “ο μπαμπάς μου είναι στην τηλεόραση”» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Με αφορμή τη συζήτηση για τον γιο του, μίλησε και για την ανδρολοχεία που πέρασε, όταν η πρώην σύντροφός του ήταν έγκυος στο παιδί τους.

«Έχεις κάποια συμπτώματα. Πρήξιμο στην κοιλιά, ναυτία. Εγώ είχα κάποια λίγα και μετά, το είδα ως δικαιολογία για να τρώω ό,τι θέλω», είπε και πρόσθεσε: «Έτρωγα τον πα… μου και έλεγα “ωχ πρήστηκα, μάλλον από την ανδρολοχεία είναι”, ενώ είχα φάει ένα τραπέζι ολόκληρο».

«Είσαι πολύ κοντά στην σύντροφο σου και αρχίζεις να νιώθεις κι εσύ ό,τι νιώθει και αυτή, χωρίς όμως να το επιλέγεις. Έρχεται μόνο του. Είναι σαν κλειστούμε αυτή τη στιγμή οι τρεις μας σε ένα δωμάτιο για εννιά μήνες, θα επηρεαστούν οι συμπεριφορές μας και θα βιώνουμε πράγματα κοινά. Οπότε, όλο αυτό ψυχολογικά και υποσυνείδητα αρχίζει να σου κάνει διάφορα παιχνίδια. Εγώ ήμουν πολύ κοντά στην Ελένη, οπότε άρχισα κι εγώ να έχω τέτοια πράγματα. Η Ελένη μού το είπε ουσιαστικά», συμπλήρωσε.

Όσο για την προσωπική του ζωή, δήλωσε ελεύθερος. «Δεν έχω κάποια σκέψη για δεύτερο παιδί. Δεν υπάρχει στο μυαλό μου, αλλά δεν ξέρεις τι θα γίνει στο μέλλον» επισήμανε.

Διαβάστε επίσης:

Καβογιάννη για Maestro: «Με έχουν αγκαλιάσει γυναίκες στο δρόμο κλαίγοντας για τον ρόλο της κακοποιημένης γυναίκας» (Video)

Θάνος Δημητρίου για 16χρονο: «Ο αστυνόμος φέρθηκε σαν ζώο, μη φέρεσαι και εσύ» (Video)

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Έχω ξεπεράσει το διαζύγιό μου» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 12:57