search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 23:58
MENU CLOSE

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Έχω ξεπεράσει το διαζύγιό μου» (Video)

11.12.2022 18:05
katerina papoutsaki

Για το διαζύγιό της, τις μουσικές παραστάσεις που δίνει στο «Σταυρό του Νότου», τα ακούσματα του γιου της Μάξιμου και το σύνδρομου του καλού παιδιού μίλησε η Κατερίνα Παπουτσάκη στην εκπομπή «Open Weekend».

«Υπάρχει επερέκκριση αδρεναλίνης όταν είμαι στη σκηνή και τραγουδάω», είπε η ηθοποιός συγκρίνοντας θέατρο και μουσική.

«Ο μεγάλος μου γιος δεν ακούει τραπ. Συγχίζεται όταν βρίσκεται κάπου που ακούγονται κομμάτια με σεξιστικό στίχο. Όταν γύρισε πέρυσι από την κατασκήνωση, άκουγε τέτοια, προσπάθησα να του εξηγήσω, να του δείξω την καλή πλευρά της hip-hop, δεν του άρεσε, ήθελε αυτά. Μετά, σε κάποια φάση συνήλθε γιατί κάποιοι συμμαθητές του στο σχολείο άρχισαν να ακούν heavy metal και μόνος του άρχισε να αποκωδικοποιεί και να συνειδητοποιεί ότι μάλλον είχε παρασυρθεί και σε κάποια φάση μου λέει, “μαμά, ντρέπομαι, πως το έκανα εγώ αυτό», ανέφερε αρχικά η ηθοποιός.

«Ήταν πολύ κατασταλαγμένο μέσα μου το διαζύγιο. Το έχω ξεπεράσει. Δε με ενόχλησε το πως μπορεί να σχολιάστηκε ή το αν θα με κυνηγάνε στο θέατρο για δηλώσεις. Είναι μια πολύ φωτεινή περίοδος, δεν είναι καθόλου μαύρη. Είναι μεν μεταβατική αλλά όχι μαύρη», είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη για τον τρόπο που διαχειρίστηκε το διαζύγιό της.

«Δεν προλαβαίνω για παρουσιάστρια. Κάτι είχαμε συζητήσει πολύ στα πεταχτά αλλά δεν το συζητάω ακόμα. Δύσκολα το συζητάς», ανέφερε μεταξύ άλλων για το ενδεχόμενο να παρουσιάσει εκπομπή.

Διαβάστε επίσης:

Φοίβος: Αποκάλυψε για πρώτη φορά πως η Βανδή ήταν ο λόγος που δε συνεργάστηκε ποτέ με τη Βίσση (Videos)

Γιώργος Κιμούλης: «Όσο πιο καλά κρυμμένο έχεις το παρελθόν σου, τόσο πιο άγριο κι άσχημο εμφανίζεται μελλοντικά» (Video)

Μαίρη Συνατσάκη: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη γέννηση της κόρης της και η φωτογραφία από το μαιευτήριο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 23:53