search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 00:44
MENU CLOSE

Καρέ καρέ η σύλληψη του ατόμου που απειλούσε με όπλο τους επιβάτες του προαστιακού (Video)

13.12.2022 10:31
tatoi new

Υπό κανονικές συνθήκες θα ήταν ένα συνηθισμένο δρομολόγιο του προαστιακού σιδηροδρόμου. Όσοι βρέθηκαν όμως στο τρένο στο μεσημέρι της Κυριακής θα το θυμούνται για καιρό.

Ο λόγος; Ένας επιβάτης, άγνωστο για ποιον λόγο, είχε στην κατοχή του ένα όπλο. Όλα ξεκίνησαν όταν ο φύλακας ασφαλείας του σταθμού Τατοϊου του προαστιακού σιδηροδρόμου αντιλήφθηκε τον επιβάτη που είχε στην κατοχή του το όπλο και αμέσως κάλεσε την Άμεση Δράση.

Το Mega μετέδωσε ένα βίντεο-ντοκουμέντο απο τη στιγμή της σύλληψής του.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί, οι οποίοι έκαναν τον απαραίτητο έλεγχο και εντόπισαν ένα όπλο ρέπλικα στις τουαλέτες του σταθμού. Προφανώς ο επιβάτης με το όπλο κατάλαβε ότι τον εντόπισαν και αποφάσισε να το κρύψει

Οι υπεύθυνοι του σταθμού και οι υπόλοιποι επιβάτες του συρμού – αυτόπτες μάρτυρες του τι έγινε – υπέδειξαν ως κάτοχό του έναν αλλοδαπό, ο οποίος προσήχθη από τους αστυνομικούς.

Ο αλλοδαπός, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Αττικής προκειμένου να εξεταστεί.

Διαβάστε επίσης

Κρήτη: Σοκ με νέα αυτοκτονία – Άφησε σημείωμα και κρεμάστηκε – Τον βρήκε νεκρό η μητέρα του

Μαρούσι: Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για τη δολοφονία της 22χρονης – Τη χτύπησε με μπουκάλι, τη μαχαίρωσε 40 φορές! (video)

Θεσσαλονίκη: Από μια «κλωστή» κρέμεται η ζωή του 16χρονου που πυροβόλησε ο αστυνομικός (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 00:40