search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:29
MENU CLOSE

Νέο σκάνδαλο στη Βρετανία: Ίχνη κοκαΐνης σε πάρτι που είχε οργανώσει η Λιζ Τρας – Στο στόχαστρο και ο Τζόνσον

16.12.2022 18:05
kokaini_new
Πηγή: Unsplash

Υπολείμματα ναρκωτικών και μάλιστα άριστης ποιότητας εντοπίστηκαν σε κυβερνητικό κτίριο, όπου οργάνωναν γιορτές οι συνεργάτες της πρώην πρωθυπουργού της Βρετανίας, Λιζ Τρας, γράφει σε αποκλειστικό ρεπορτάζ ο Guardian, επικαλούμενος καλά πληροφορημένες πηγές.

Η λευκή σκόνη βρέθηκε στο συγκρότημα Chevening, το καλοκαίρι, λίγες μέρες πριν κερδίσει την προεδρία των συντηρητικών και την πρωθυπουργία η Λιζ Τρας, αναφέρουν οι ίδιες πηγές.

Μέλος του προσωπικού του κτιριακού συγκροτήματος είπε ότι έκαναν ένα ειδικό τεστ και ανιχνεύτηκε πέραν πάσης αμφιβολίας ότι η λευκή σκόνη ήταν κοκαΐνη. Εργαζόμενοι στο Chevening είπαν ότι ίχνη λευκής σκόνης εντοπίστηκαν σε δύο βοηθητικά τραπεζάκια στον χώρο μπιλιάρδου, μετά από πάρτι που είχε οργανώσει το επιτελείο της Λιζ Τρας.

Άλλες πηγές ανέφεραν ότι τέτοια υπολείμματα εντοπίστηκαν και σε γραφεία στον αριθμό 10 της Ντάουνινγκ Στριτ, όπου βρίσκεται το πρωθυπουργικό γραφείο, μετά από δύο πάρτι που έγιναν στη διάρκεια του λοκ-ντάουν, επί πρωθυπουργίας Μπόρις Τζόνσον.

Πηγή την οποία επικαλείται ο Guardian ανέφερε ότι χρήση κοκαΐνης γινόταν ευρέως και στο κτιριακό συγκρότημα του κοινοβουλίου και είναι γνωστό πως κάποιοι πολιτικοί συνεργάτες της Λιζ Τρας χρησιμοποιούσαν ναρκωτικά.

Από καμία πηγή δεν διατυπώνεται υπαινιγμός ότι η Λιζ Τρας ή ο Μπόρις Τζόνσον ήταν χρήστες, ή γνώριζαν τι ακριβώς έκαναν οι συνεργάτες τους.

Διαβάστε επίσης:

Έλον Μασκ: Μπλόκαρε λογαριασμούς δημοσιογράφων στο Twitter λόγω επικριτικών άρθρων – Οι αντιδράσεις των ΜΜΕ

Τύχη «βουνό» για 2χρονο μπόμπιρα στην Ουγκάντα: Τον κατάπιε ιπποπόταμος αλλά τον έφτυσε ζωντανό

Σάλος στη Βρετανία: Βουλευτές συμμετείχαν σε επίσημες αποστολές για να κάνουν «σεξοτουρισμό»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01