search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 00:00
MENU CLOSE

Δημητρακόπουλος: Διαψεύδει ότι η Καϊλή έχει καταθέσεις 20 εκατ. στον Παναμά (Video)

19.12.2022 18:51
eva-kaili-1-new

Διαψεύδει ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία η ευρωβουλευτής έχει κάνει καταθέσεις ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ σε τράπεζες του Παναμά.

«Τα έγγραφα που εμφανίζουν την κ Εύα Καϊλή και μέλη της οικογένειας της να έχουν δεχθεί πολλά εκατομμύρια ευρώ σε δήθεν ονομαστικούς λογαριασμούς τους στον Παναμά από κρατική εταιρεία του Κατάρ μέσω της Εθνικής Τράπεζας του Κατάρ είναι προδήλως και κακότεχνα πλαστογραφημένα» αναφέρει σε δελτίο Τύπου ο κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος που υπογράφει ως πληρεξούσιος δικηγόρος της υπό έρευνα Ευρωβουλευτή.

Με αφορμή δημοσιοποίηση στο εξωτερικό, στοιχείων που εμφανίζουν την κ. Καϊλή και μέλη της οικογένειάς της, ως αποδέκτες μεγάλων χρηματικών ποσών ο κ. Δημητρακόπουλος αναφέρει :

«Θα στείλουμε άμεσα στον κύριο Χαράλαμπο Βουρλιώτη, Πρόεδρο της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές δραστηριότητες τα πλαστογραφημένα έγγραφα, ώστε άμεσα να επικοινωνήσει με τις αρμόδιες αρχές στον Παναμά και να πιστοποιηθεί αυθεντικά η πλαστογραφία τους, συγχρόνως δε θα αποσταλούν στην Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, ώστε να εντοπιστεί ο πλαστογράφος που επιχειρεί να παραπλανήσει τους δημοσιογράφους και τους πολίτες».

Την Πέμπτη η απολογία της Καϊλή

Την Πέμπτη (22/12) αναμένεται εν τω μεταξύ, η απολογία της Εύας Καϊλή στις βελγικές ανακριτικές Αρχές για το Qatargate.

Το βασικό ζήτημα που αναμένεται να επηρεάσει την απόφαση των δικαστών να την αφήσουν ελεύθερη υπό όρους, είναι το γεγονός ότι ενώ υπήρχαν βαλίτσες με χρήματα στο σπίτι της και η Εύα Καϊλή γνώριζε την ύπαρξή τους, δεν ειδοποίησε τις βελγικές Αρχές.

Διαβάστε επίσης:

Αβραμόπουλος: Κάλυψη Κομισιόν για τη συμμετοχή του στη ΜΚΟ του Παντσέρι – Τι ερευνά η Επιτροπή, τι απαντά ο ίδιος (Video)

ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ του Μητσοτάκη δεν είναι λαϊκό κόμμα αλλά το κόμμα της αισχροκέρδειας, της ρεμούλας και των Πάτσηδων

Πράσινη Αριστερά – Μαζί για οικονομία και lobbying

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 23:54