search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 08:44
MENU CLOSE

Κόβει την ανάσα ο… ατρόμητος Τομ Κρουζ: Έκανε το «μεγαλύτερο stunt στην ιστορία του κινηματογράφου» (video)

20.12.2022 15:39
cruise_stunt_new

Την ανάσα των θαυμαστών του έκοψε, για άλλη μία φορά, ο πασίγνωστος ηθοποιός, Τομ Κρουζ, για τις ανάγκες της νέας του ταινίας «Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One».

Συγκεκριμένα, -μετά την ελεύθερη πτώση που έκανε για να ευχαριστήσει το κοινό του– ο 60χρονος σταρ έκανε άλμα στο κενό με μοτοσικλέτα, με το ίδιο το στούντιο της Paramount να το χαρακτηρίζει ως «το μεγαλύτερο stunt που έγινε ποτέ στην ιστορία του κινηματογράφου».

«Ήθελα να το κάνω αυτό από τότε που ήμουν παιδάκι», ακούγεται να λέει ο Κρουζ στο βίντεο, που αριθμεί 2,3 εκατ. views.

Ο σεναριογράφος/σκηνοθέτης της ταινίας, Κρίστοφερ ΜακΚουάρι, εξηγεί ότι το συγκεκριμένο stunt απαιτεί έναν συνδυασμό δεξιοτήτων που ο Κρουζ κατάφερε να αποκτήσει συνεργαζόμενος με διάφορους ειδικούς.

Διαβάστε επίσης:

Χώρισε ο Ντέμης Νικολαΐδης (video)

Ντενίση σε Τσιμιτσέλη: Ο ιδανικός άνδρας για μένα είναι ένας σαν εσένα – Λίγο παλαιού τύπου, να προστατεύει τη γυναίκα… (video)

Γιάννης Μποσταντζόγλου: «Πολλοί σκηνοθέτες έχουν τη συμπεριφορά του Κιμούλη – Αν πω ονόματα, θα γεμίσω τετράδιο» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 08:42