search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 10:36
MENU CLOSE

Γιάννης Μποσταντζόγλου: «Πολλοί σκηνοθέτες έχουν τη συμπεριφορά του Κιμούλη – Αν πω ονόματα, θα γεμίσω τετράδιο» (Video)

20.12.2022 11:07
mpostantzogloy-new

Τον εκνευρισμό του για το περιεχόμενο της κατάθεσης της Βίκυς Πρωτογεράκη στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη εξέφρασε ο Γιάννης Μποσταντζόγλου.

Όταν ο ηθοποιός πληροφορήθηκε ότι η συνάδερφός του κατέθεσε ότι 9 στους 10 ηθοποιούς είναι σύνηθες να επιδεικνύουν το μόριό τους στο θέατρο, ο ίδιος δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του, αρνούμενος να σχολιάσει κάτι.

«Ό,τι μαλ…α ακούω πρέπει να την σχολιάζω; Φίλη μου είναι η Βίκυ αλλά είπε μαλ…ες. Βρίζω, γιατί να μη βρίζω; Πείτε κάτι νορμάλ. Πρέπει να φτάσουμε στις κιλότες για να συζητάμε ρε παιδιά; Για θέατρο μιλάμε», είπε σε έντονο τόνο.

Αναφερόμενος στον Γιώργο Κιμούλη, ο Γιάννης Μποσταντζόγλου τόνισε ότι πάρα πολλοί σκηνοθέτες έχουν αντίστοιχη συμπεριφορά και ότι αν αναφέρει ονόματα, μπορεί να γεμίζει τετράδιο…

«Έχω συνεργαστεί με τον Γιώργο Κιμούλη, μια χαρά συνεργαστήκαμε. Τώρα, τι έχει συμβεί στις άλλες περιπτώσεις δεν ξέρω. Η συμπεριφορά του Γιώργου μοιάζει με πολλών σκηνοθετών. Ήταν γνωστή η συμπεριφορά του και πολλών άλλων, να σου πω ονόματα να γεμίσεις τετράδιο. Όλοι έτσι είναι, αλληλοβριζόμαστε μέχρι να βγει το αποτέλεσμα. Μην κάνουμε και τους ευγενείς» είπε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Έπεσε θύμα διάρρηξης – Γυναίκα πήγε να του κλέψει τα χριστουγεννιάτικα δώρα

Τζόνι Ντεπ – Άμπερ Χέρντ: Συμβιβασμός στο 1 εκατ. δολάρια – «Ο Ντεπ είπε ότι δεν ήταν για τα χρήματα, ήθελε απλώς την αλήθεια»

Maestro: Το καλωσόρισμα του Netflix για την εισαγωγή της σειράς στην πλατφόρμα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 10:34