search
ΔΕΥΤΕΡΑ 27.05.2024 16:51
MENU CLOSE

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Έπεσε θύμα διάρρηξης – Γυναίκα πήγε να του κλέψει τα χριστουγεννιάτικα δώρα

19.12.2022 19:39
deniro_new

Θύμα διάρρηξης έπεσε ο γνωστός ηθοποιός Ρόμπερτ Ντε Νίρο, καθώς μία γυναίκα εισέβαλε στο σπίτι του για να του κλέψει τα χριστουγεννιάτικα δώρα.

Η 30χρονη Σανίς Άβιλες συνελήφθη, επειδή εισέβαλε στο σπίτι του ηθοποιού το βράδυ της Κυριακής 18 Δεκεμβρίου για να κλέψει δώρα που βρίσκονταν κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο του.

Η Άβιλες ήταν ήδη υπό παρακολούθηση, από αρμόδιους της αστυνομίας της Νέας Υόρκης, περίπου στις 3 το πρωί, όταν εισέβαλε στο σπίτι του Ντε Νίρο.

Ο 79χρονος σταρ του Χόλιγουντ, ξύπνησε από τη φασαρία και κατέβηκε στο κάτω μέρος του σπιτιού και τότε ήταν που οι αστυνομικοί κατάλαβαν, προς έκπληξή τους, σε ποιον ανήκει το σπίτι. Δεν έχει καταστεί σαφές, ωστόσο, αν η 30χρονη γνώριζε τον ιδιοκτήτη του σπιτιού.

Διαβάστε επίσης:

Maestro: Το καλωσόρισμα του Netflix για την εισαγωγή της σειράς στην πλατφόρμα

«Survivor All Star»: Πρεμιέρα στις 8 Ιανουαρίου για το ριάλιτι με τους καλύτερους που πέρασαν (videos)

Τζόνι Ντεπ – Άμπερ Χέρντ: Συμβιβασμός στο 1 εκατ. δολάρια – «Ο Ντεπ είπε ότι δεν ήταν για τα χρήματα, ήθελε απλώς την αλήθεια»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 27.05.2024 16:51