search
ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 07:43
MENU CLOSE

Τομ Κρουζ: Ευχαρίστησε το κοινό του κάνοντας ελεύθερη πτώση! (Video)

19.12.2022 12:33
tom-kroyz-new

Το κοινό που έκανε το «Top Gun: Maverick» εισπρακτική επιτυχία θέλησε να ευχαριστήσει ο Τομ Κρουζ και μάλιστα, με τον πιο ευφάνταστο τρόπο!

Ο ηθοποιός που έχει, ούτως ή άλλως, αποδείξει ότι είναι… ατρόμητος και ιδιαίτερα τολμηρός, έκανε ελεύθερη πτώση από ελικόπτερο.

«Δεν ήθελα να τελειώσει η χρονιά χωρίς να σας ευχαριστήσω όλους που ήρθατε στους κινηματογράφους και σας ευχαριστώ που υποστηρίξατε το “Top Gun: Maverick”» φώναξε ο Κρουζ, ενώ βρισκόταν πάνω στα πτερύγια του ελικοπτέρου.

Τον Τομ Κρουζ συνόδευε στον αέρα ο σκηνοθέτης του «Dead Reckoning» Κρίστοφερ Μακουάιερ, ο οποίος του υπενθύμισε ότι έπρεπε να επιστρέψουν στα γυρίσματα.

Ο ηθοποιός συμφώνησε και πήρε θέση για να κάνει το μεγάλο άλμα: «Θα τα πούμε εκεί κάτω», είπε ο Κρουζ αλλά, ακόμα και στον αέρα, πέφτοντας με πάνω από 100 μίλια την ώρα προς τη γη, ο Κρουζ δεν σταμάτησε να ευχαριστεί τους θεατές της ταινίας.

«Όπως πάντα, σας ευχαριστούμε που μας επιτρέψατε να σας διασκεδάσουμε. Είναι πραγματικά η τιμή της ζωής μου», είπε χαμογελώντας καθώς έπεφτε στο κενό, ενώ πριν… προσγειωθεί είπε ότι έπρεπε να «επιστρέψει στη δουλειά» και ευχήθηκε σε όλους «καλές γιορτές».

Το «Top Gun: Maverick» που αρχικά επρόκειτο να κυκλοφορήσει το 2019, αλλά αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας ήταν μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Paramount Pictures όλων των εποχών, συγκεντρώνοντας 1,5 δισεκατομμύριο δολάρια παγκοσμίως.

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Παπανώτας: Η απάντησή του στη Σολωμού για τον… ψυχολόγο (Video)

Η εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου, Φαίδρα, κάνει τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ (Photos)

Μαρία Σολωμού: Ο Λιάγκας να προσέχει πώς μιλάει – Ο Παπανώτας με σιχαίνεται χρόνια (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 07:41