search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.10.2025 03:55
MENU CLOSE

Super League: «Αυτοκτονία» του Ολυμπιακού στα Γιάννενα – Νικούσε 0-2 και ισοφαρίστηκε από τον εξαιρετικό ΠΑΣ

21.12.2022 22:54
pas_new

Διπρόσωπος εμφανίστηκε ο Ολυμπιακός στα Γιάννενα, καθώς στην επιστροφή του στο Πρωτάθλημα γκέλαρε με το 2-2 με τον ΠΑΣ.

Οι «ερυθρόλευκοι» πήγαν στα αποδυτήρια με προίκα το 2-0 από τα γκολ του Φορτούνη, αλλά στο β’ ήταν… αλλού και ο αξιόμαχος ΠΑΣ τους τιμώρησε.

Ο 30χρονος άσος άνοιξε το σκορ στο 34’, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με την ομάδα έπειτα από 19 μήνες και στο 45’ «χτύπησε» με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ, ενώ οι Πειραιώτες θα μπορούσαν να είχαν πετύχει κι άλλο γκολ πριν την ανάπαυλα.

Οι Ηπειρώτες ανέβηκαν στο δεύτερο ημίχρονο και προειδοποίησαν στο 63’ με τον Λιάσο να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι.

Οι φιλοξενούμενοι δεν… πήραν το μήνυμα και ο ΠΑΣ μείωσε αμέσως μετά με εκτός περιοχής σουτ του Παμλίδη (64’) και στο 76’ ο Λιάσος τιμώρησε τους «ερυθρόλευκους» με πλασέ από κοντά έπειτα από γύρισμα του εξαιρετικού Μορέιρα.

Διαβάστε επίσης:

Μουντιάλ 2022: Ο Εμπαπέ προσπάθησε να αφυπνίσει τους παίκτες της Γαλλίας στο ημίχρονο του τελικού (Video)

Μουντιάλ 2022: Άραβας προσφέρει «αστρονομικό» ποσό για τη βασιλική τήβεννο που φόρεσε ο Μέσι στην απονομή

Μέσι για την κατάκτηση του Μουντιάλ 2022: «Αυτό είναι για τον Μαραντόνα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.10.2025 01:07