search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 03:36
MENU CLOSE

Χιου Τζάκμαν: Ξεκίνησε ψυχοθεραπεία για να ξεπεράσει ότι η μαμά του τον εγκατέλειψε στα 8 του χρόνια

22.12.2022 12:13
hughjackman-mother-new

Ψυχοθεραπεία για να ξεπεράσει την εγκατάλειψη από τη μητέρα του σε ηλικία μόλις 8 ετών ξεκίνησε ο Χιου Τζάκμαν.

Αν και είναι μια απόφαση που πήρε πρόσφατα, ο 54χρονος πλέον σταρ δήλωσε ότι ήδη νιώθει ότι έχει βοηθηθεί σε μεγάλο βαθμό ώστε να επουλώσει το ψυχικό αυτό τραύμα του.

«Ξεκίνησα πρόσφατα. Με βοήθησε πολύ. Το να έχεις κάποιον πραγματικά έξυπνο, ο οποίος είναι λίγο απομακρυσμένος από τον κόσμο σου, μπορεί να είναι πραγματικά χρήσιμο. Το πιο σημαντικό είναι πως με βοηθάει να έχω καλύτερη σχέση με τους ανθρώπους που αγαπώ στη ζωή μου και να τους καταλαβαίνω πραγματικά» είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στο παρελθόν του και τη σχέση του με τη μητέρα του, Γκρέις ΜακΝιλ, ο ίδιος διηγηθηκε ότι ήταν μόλις 8 ετών και ζούσε στην πατρίδα του, Αυστραλία, όταν μια μέρα η μητέρα του έφυγε για το Ηνωμένο Βασίλειο και δεν επέστρεψε ποτέ, αφήνοντάς τον πίσω μαζί με τον πατέρα του, Κρίστοφερ Τζον και με τα αδέρφια του, Ραλφ, Ζόι , Σόνια και Ίαν.

«Ήταν τραυματικό, νόμιζα ότι θα επέστρεφε»

«Ήταν τραυματικό. Νόμιζα ότι πιθανότατα θα επέστρεφε» τονίζει, ενώ μιλώντας στο The Hollywood Reporter το 2013 για την εγκατάλειψη που βίωσε, ο ηθοποιός δε δίστασε να εκφράσει την αγάπη του για τη μητέρα του, αναφέροντας τα εξής:

«Νομίζω ότι η μαμά μου ένιωθε απίστευτα απομονωμένη. Ήταν στο νοσοκομείο πολύ καιρό μετά τη γέννησή μου. Είχε πολύ κακή επιλόχεια κατάθλιψη. Φαντάζομαι ότι κράτησε χρόνια γιατί θυμάμαι ότι έφευγε για μικρές περιόδους. Νομίζω ότι ένιωθε παγιδευμένη»

Διαβάστε επίσης:

Μουντιάλ 2022: Διασυρμός Salt Βae στα social media για το «κυνήγι» σε Μέσι και τρόπαιο – Καταγγελίες και στη FIFA (Video)

GNTM: Το ατύχημα που σόκαρε τους πάντες – Βρέθηκε εκτός τελικού (Video)

Πένθος για την Κιμ Κατράλ – Πέθανε η μητέρα της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:07