search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 10:59
MENU CLOSE

Μουντιάλ 2022: Διασυρμός Salt Βae στα social media για το «κυνήγι» σε Μέσι και τρόπαιο – Καταγγελίες και στη FIFA (Video)

22.12.2022 10:40
salt_bae_new

Αντιδράσεις δίχως τέλος στα social media έχουν προκαλέσει οι εικόνες με τον διάσημο Τούρκο σεφ Salt Bae να σουλατσάρει στο γήπεδο του τελικού του Μουντιάλ και να φωτογραφίζεται με το τρόπαιο και τους παίκτες της Αργεντινής.

Πέρα από την FIFA, η οποία διεξάγει έρευνα για το πώς ο Salt Bae εκτός των άλλων πήρε το τρόπαιο στα χέρια του -κάτι που απαγορεύεται- οι χρήστες του διαδικτύου δεν σταματούν να του ασκούν έντονη κριτική.

Και μπορεί το «κυνηγητό» του Λιονέλ Μέσι να έφερε τελικά την πολυπόθητη selfie αλλά ο Νουσρέτ ακούει τα εξ αμάξης για την συμπεριφορά του.

Μάλιστα τον περιέλαβε και ο «βασιλιάς του Instagram» Νταν Μπιλζέριαν που αποκάλυψε ότι εδώ και χρόνια ο Νουσρέτ του στέλνει βίντεό του μπας και φιλοτιμηθεί να τα ανεβάσει.

«Όλοι λένε ότι ο Salt Bae είναι περίεργος, εγώ το ξέρω εδώ και χρόνια», έγραψε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «τι γαμ…νος χαζός».

Δείτε μερικά tweet που πικάρουν τον Τούρκο σεφ:

Διαβάστε επίσης:

GNTM: Το ατύχημα που σόκαρε τους πάντες – Βρέθηκε εκτός τελικού (Video)

Πένθος για την Κιμ Κατράλ – Πέθανε η μητέρα της

Σοφία Βόσσου: «Με τον Ανδρέα Μικρούτσικο οι δρόμοι μας δεν χωρίστηκαν ποτέ»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 10:56