search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 03:18
MENU CLOSE

Εκτός εαυτού ο Γιάννης Πουλόπουλος με τις δηλώσεις Παράσχου: «Είναι ρατσιστικό και ομοφοβικό, λυπάμαι» (Video)

22.12.2022 14:47
poylopoylos-parasxos-new

Εκτός εαυτού βγήκε ο Γιάννης Πουλόπουλος με αφορμή τις δηλώσεις του Γιώργου Παράσχου ο οποίος μιλώντας στην κάμερα του «Super Κατερίνα» είπε ότι φίλοι του ομοφυλόφιλοι τον βοήθησαν πώς να υποδυθεί τον ρόλο του στην παράσταση.

«Δε θα πω ότι δεν φοβήθηκα τον ρόλο. Φαντάσου ότι έβλεπα φίλους μου γκέι που μου έδειχναν πως να σπάει ο καρπός, πως να σπάει η λεκάνη, πως να κάνω το σταυροπόδι» ανέφερε μεταξύ άλλων, προκαλώντας την οργή του Γιάννη Παυλόπουλου ο οποίος ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής.

Τα παραπάνω στάθηκαν η αφορμή για να ξεσπάσει ο Γιάννης Πουλόπουλος, χαρακτηρίζοντας απαράδεκτα και ομοφοβικά τα όσα είπε.

«Τι είναι αυτό που ακούσαμε; Είναι δυνατόν να λέει ότι πήρε μαθήματα για το πώς να σπάει τον καρπό και πως να κουνιέται από φίλους του γκέι; Το 2022 είναι δυνατόν να ακούμε αυτά τα πράγματα; Είναι το λιγότερο άστοχο εν έτη 2022 να χρησιμοποιείται η έκφραση “με βοήθησαν οι γκέι να μάθω να σπάω τον καρπό μου και να κουνιέμαι”. Δε μπορεί να μένουμε στο αν θα παίξει καλά τον ρόλο. Μένουμε στην έκφραση που χρησιμοποιεί. Είναι ρατσιστικό και ομοφοβικό αυτό και λυπάμαι πολύ που το λέω. Είναι δυνατόν ρε παιδιά;» είπε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος σε υψηλούς τόνους.

Διαβάστε επίσης:

Madwalk 2022: Απόψε στο Mega το λαμπερό event (Video)

Χιου Τζάκμαν: Ξεκίνησε ψυχοθεραπεία για να ξεπεράσει ότι η μαμά του τον εγκατέλειψε στα 8 του χρόνια

Μουντιάλ 2022: Διασυρμός Salt Βae στα social media για το «κυνήγι» σε Μέσι και τρόπαιο – Καταγγελίες και στη FIFA (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50