search
ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 15:38
MENU CLOSE

Ποια είναι η νέα κατάκτηση του Λεονάρντο ΝτιΚάπριο (Photo)

23.12.2022 15:19
leonardo-di-caprio

Τέσσερις μήνες μετά τον χωρισμό από την Καμίλα Μορόνε, ο 48χρονος Λεονάρντο ΝτιΚάπριο βρίσκει… παρηγοριά στην αγκαλιά μίας νεαρής βασίλισσας της πασαρέλας, της 23χρονης Βικτόρια Λάμας.

Είναι προφανές ότι ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα μοντέλα και μάλιστα έχει και ένα… ηλικιακό όριο: οι γυναίκες με τις οποίες βγαίνει ο Λεοντάρντο ΝτιΚάπριο είναι όλες κάτω από 25 χρόνων.

Η τελευταία του κατάκτηση, η Βικτόρια Λάμας, έχει γεννηθεί το 1999, δύο χρόνια μετά την εκπληκτική επιτυχία του Λεονάρντο ΝτιΚάπριο με τον Τιτανικό. Ο «Λύκος της Γουόλ Στριτ» χώρισε από την Αργεντινή ηθοποιό Καμίλα Μορόνε το καλοκαίρι, λίγες εβδομάδες αφότου η νεαρή γιόρτασε τα 25α γενέθλιά της! Χθες ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο εντοπίστηκε να βγαίνει από γνωστό κλαμπ του Χόλυγουντ, με την Βικτόρια και κάποιους φίλους.

Η Βικτόρια, που εκτός από τις πασαρέλες θέλει να κατακτήσει και τον χώρο του κινηματογράφου, είναι κόρη του Αμερικανού τηλεοπτικού σταρ Λορέντζο Λάμας, ο οποίος πρωταγωνιστούσε σε μία δημοφιλή σαπουνόπερα στη δεκαετία του 1980. Η μητέρα της, Σάουνα Σαντ, είναι ηθοποιός και πρώην Playmate.

Μεταξύ των κοριτσιών με τα οποία έβγαινε ο ΝτιΚάπριο είναι τα σούπερ μοντέλα Gisele Bündchen και Bar Refaeli, αλλά και η ηθοποιός Blake Lively- όλες σε ηλικία κάτω των 25 χρόνων την εποχή που συνδέονταν με τον μεγάλος σταρ του κινηματογράφου.

Διαβάστε επίσης:

Δανάη Μπάρκα για Madwalk 2022: «Πώς γίνεται η μόδα να μου κλείνει το παράθυρο; Δεν θα σοβαρευτούμε ποτέ» (Video)

«Λύγισε» η Φαίη Σκορδά – Η ευχή της μικρής Φενίνας που δεν τα κατάφερε στο Make A Wish (Video)

«Αυτή η νύχτα μένει»: Γιορτινό το κλίμα στα γυρίσματα – Οι ζεϊμπεκιές Στάνκογλου και Μπισμπίκη (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 15:38