search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:00
MENU CLOSE

Σάλος με τον Ινφαντίνο – Έβγαλε selfie μπροστά στο ανοιχτό φέρετρο του Πελέ (Video)

03.01.2023 15:37
infantino selfie

Ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο προκάλεσε σάλο καθώς πόζαρε για selfie με τους φίλους και την οικογένεια του Πελέ δίπλα στο ανοιχτό φέρετρο του αείμνηστου ποδοσφαιριστή κατά τη διάρκεια του 24ωρου λαϊκού προσκυνήματος για τον Βραζιλιάνο θρύλο, ο οποίος πέθανε την περασμένη Πέμπτη.

Ο Ινφαντίνο βρίσκεται στη Βραζιλία για να αποτίσει φόρο τιμής στον Πελέ, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 82 ετών μετά από μακρά μάχη με τον καρκίνο του παχέος εντέρου τα τελευταία χρόνια. Ο αρχηγός της FIFA ήταν μεταξύ χιλιάδων ανθρώπων που ταξίδεψαν για να επισκεφτούν τον εμβληματικό φόργουορντ, του οποίου το φέρετρο βρίσκεται επί του παρόντος σε μια προσωρινή κατασκευή στο γήπεδο της παλιάς του ομάδας, Σάντος.

Μαζί με τους επικεφαλής των ποδοσφαιρικών συνομοσπονδιών της Νότιας Αμερικής και της Βραζιλίας, ο Ινφαντίνο ήταν ένας από τους πρώτους που τίμησαν τον Πελέ, τον οποίο πολλοί θεωρούν ως τον καλύτερο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών.

Ο επικεφαλής της FIFA πόζαρε για μια selfie δίπλα στο ανοιχτό φέρετρο του αείμνηστου θρύλου. Η αδερφή του Πελέ πιστεύεται ότι είναι επίσης στη φωτογραφία, η οποία τραβήχτηκε λίγο αφότου εθεάθη ο Ινφαντίνο να παρηγορεί τη χήρα του Πελέ Μάρσια Αόκι και τον γιο του Εντίνιο. 

Πριν από τη σέλφι του, ο Ινφαντίνο κάλεσε και τις 211 εθνικές ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες να τιμήσουν τον Πελέ μετονομάζοντας ένα γήπεδο ποδοσφαίρου στο όνομά του .

Ο Ινφαντίνο είπε στους δημοσιογράφους στη Σάντος: «Θα ζητήσουμε από κάθε χώρα στον κόσμο να ονομάσει ένα από τα ποδοσφαιρικά της γήπεδα με το όνομα Πελέ». Ωστόσο, η ιδέα προκάλεσε θυμηδία στους χρήστες του διαδικτύου, οι οποίοι έχουν επισημάνει τις πολλές μη πρακτικές ιδέες του Ινφαντίνο.

Διαβάστε επίσης:

Η τραγική στιγμή που στοίχισε τη ζωή στον 16χρονο Βασίλη – Το ψήφισμα της ΕΟΠ για το θάνατο του

Πελέ: «Φτάσαμε σπίτι» – Το συγκινητικό αντίο του γιου του – Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του (LIVE)

Αυγενάκης για τον θάνατο του 16χρονου πυγμάχου Βασίλη Τόπαλου: Είναι πολλά τα ερωτήματα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 00:59