search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 19:58
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ για παραίτηση Χειμάρα: Πέντε ημέρες μαδούσε τη μαργαρίτα ο κ. Μητσοτάκης

04.01.2023 15:17
pasok_grafeia_new

Θέση για την παραίτηση του βουλευτή της Νέας Δημοκραίας, Θέμη Χειμάρα, πήρε το ΠΑΣΟΚ, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένας μηχανισμός εξυπηρέτησης συμφερόντων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Πέντε ημέρες ο κ. Μητσοτάκης μαδούσε τη μαργαρίτα αποφεύγοντας ακόμη και ένα άτυπο σχόλιο αποδοκιμασίας του βουλευτή του Θέμη Χειμάρα, που κατά παράβαση του συνταγματικού ασυμβιβάστου σύναπτε συμβάσεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ με Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης» σημειώνει το ΠΑΣΟΚ για την οικειοθελή παραίτηση του γαλάζιου βουλευτή από το αξίωμά του λόγω των σκανδάλων που αποκαλήφθηκαν και τον αφορούσαν.

Και συνεχίζουν από την Χαριλάου Τρικούπη:

«Σήμερα, δε, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, που εμφανίζει ως «επιτυχία» την παραίτηση Χειμάρα, αποκάλυψε ότι ο Α. Πάτσης δεν διαγράφηκε για όσα μεμπτά είχε κάνει, αλλά γιατί δεν παρέδωσε την έδρα του.

Είναι πια κατανοητό στους Έλληνες πολίτες ότι το «επιτελικό κράτος» δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένας μηχανισμός εξυπηρέτησης συμφερόντων εις βάρος του ελληνικού λαού χωρίς κανένα αίσθημα ντροπής».

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ για παραίτηση Χειμάρα: Ο Μητσοτάκης δεν τόλμησε να τον διαγράψει, επί μέρες κάλυπτε το πλιάτσικο

Ελένη Μακρή-Θεοδώρου: Ποια είναι η αντικαταστάτρια του Θέμη Χειμάρα στη Βουλή

Γεωργιάδης σε Ηλιόπουλο: Είστε άθλια υποκείμενα, δεν θα ξανακερδίσετε εκλογές – Ο κόσμος σας σιχαίνεται! (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 19:56