search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 23:29
MENU CLOSE

Γεωργιάδης σε Ηλιόπουλο: Είστε άθλια υποκείμενα, δεν θα ξανακερδίσετε εκλογές – Ο κόσμος σας σιχαίνεται! (video)

04.01.2023 11:04
adwnisgeorgiadis_nasosiliopoulos

Τους φασίστες με τους… κομμουνιστές εξίσωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης το πρωί της Τετάρτης στον αέρα της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα», προκαλώντας την αντίδραση του Νάσου Ηλιόπουλου.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης κατά τη διάρκεια συζητησης για τις παρακολουθήσεις είπε: «Ολη η υπόθεση των υποκλοπών μου είναι αδιάφορη» με τον Νάσο Ηλιόπουλο να απαντά «η δημοκρατία σας είναι αδιάφορη, αυτό είναι το ζήτημα».

Ο Τσίπρας, ο… Τσαουσέσκου και ο «κλόουν»

Τότε ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε στο παρελθόν του συνομιλητή του λέγοντας: «Επειδή ο κύριος Ηλιόπουλος θέτει ζήτημα δημοκρατίας ως προς την παρακολούθηση, οφείλω να πω μια απορία που έχω σε αυτή την υπόθεση. Ο κύριος Ηλιόπουλος υπήρξε κομμουνιστής στα νιάτα του, όπως και ο Αλέξης Τσίπρας που ήταν στην ΚΝΕ…».

«Πάντως φασίστας δεν υπήρξα, δόξα τω Θεώ, δεν πούλαγα βιβλία του Πλεύρη για τους Εβραίους…» είπε ο Νάσος Ηλιόπουλος με τον Υπουργό Ανάπτυξης να απαντά «μα κομμουνισμός και φασισμός είναι το ίδιο πράγμα. Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα».

«Όταν ήσουν κνίτης όπως ο Τσίπρας και πίστευες στον Χόνεκερ, τον Τσαουσέσκου και τον Στάλιν… δεν μπορεί να σε πειράζει η παρακολούθηση τηλεφώνων, είναι ακραίως υποκριτικό», συνέχισε ο Άδωνις Γεωργιάδης, με τον Νάσο Ηλιόπουλο να του απαντά «Είσαι κλόουν!».  

«Αυτά τα άθλια υποκείμενα είστε!»

Τότε ο Άδωνις Γεωργιάδης εξερράγη και έριξε ευθύνες στη Μαρία Αναστασοπούλου λέγοντας της ότι αυτό που κάνει είναι… απαράδεκτο.

«Παραδίδω στον ελληνικό λαό το δήθεν μειλίχιο ύφος του Νάσου Ηλιόπουλου», συνέχισε ο Άδωνις Γεωργιάδης «που όταν τον στρίμωξα για την πραγματική τους ιδεολογία το γύρισε στον Πλεύρη και στο “είσαι κλόουν”. Αυτοί είστε, αυτά τα άθλια υποκείμενα είστε, για αυτό ποτέ δεν θα ξανακερδίσετε εκλογές, γιατί ο κόσμος σας σιχαίνεται κύριε» είπε εν εξάλλω ο Υπουργός Ανάπτυξης.

Διαβάστε επίσης:

Ν. Παπαθανάσης: Υποψήφιος στον Βόρειο Τομέα Αθηνών με τη ΝΔ

Καλίν: Αν η Ελλάδα επεκτείνει τα χωρικά ύδατα, θα υποστεί βαριές συνέπειες (Video)

Σε προεκλογική ετοιμότητα θέτει την ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Oι συσκέψεις, τα προβλήματα και τα πρόσωπα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 23:25