search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 04:20
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ για παραίτηση Χειμάρα: Ο Μητσοτάκης δεν τόλμησε να τον διαγράψει, επί μέρες κάλυπτε το πλιάτσικο

04.01.2023 13:39
SYRIZA-new

«Ο κ. Μητσοτάκης δεν τόλμησε να διαγράψει τον κ. Χειμάρα. Συνεχίζει να κρατά στη ΝΔ των σκανδάλων και της διαφθοράς έναν ακόμη “Πάτση”» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου, σχολιάζοντας την παραίτηση του βουλευτή Φθιώτιδας.

«Επί μέρες ο κ. Μητσοτάκης κάλυπτε τις παρανομίες και το πλιάτσικο του κ. Χειμάρα και προφανώς αποδέχονταν τα ψέματα και τις γελοίες εξηγήσεις του. Τελικά ο κ. Χειμάρας παραιτήθηκε σήμερα από βουλευτής για να “διευκολύνει” τη ΝΔ.

Η αλήθεια είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν τόλμησε να διαγράψει τον κ. Χειμάρα. Συνεχίζει μάλιστα να κρατά στη ΝΔ των σκανδάλων και της διαφθοράς έναν ακόμα “Πάτση”, ο οποίος αφού έκανε ένα “κομπόδεμα” εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ παρανόμως με δημόσιο χρήμα, απέρχεται “ηρωικά” και “πάντα στο πλευρό του κ. Μητσοτάκη”» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Το λιγότερο που έχει να κάνει τώρα ο κ. Χειμάρας είναι να επιστρέψει τις χιλιάδες ευρώ που τσέπωσε παρανόμως από το δημόσιο» συνεχίζει η ανακοίνωση.

«Όσο για τον κ. Μητσοτάκη, με την σιωπή του και την ατολμία του να διαγράψει τον κ. Χειμάρα επιβεβαιώνει για ακόμη μία φορά ότι είναι συνένοχος στο “γαλάζιο” πάρτι με το δημόσιο χρήμα την ώρα που η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών δεν μπορεί να βγάλει ούτε το μισό μήνα» καταλήγει η Κουμουνδούρου.

Διαβάστε επίσης:

Οικονόμου για Χειμάρα: Δεν μίλησε με Μητσοτάκη πριν παραιτηθεί, υποκριτική η στάση του ΣΥΡΙΖΑ

Θέμης Χειμάρας: Παραιτήθηκε ο βουλευτής Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας

Γεωργιάδης σε Ηλιόπουλο: Είστε άθλια υποκείμενα, δεν θα ξανακερδίσετε εκλογές – Ο κόσμος σας σιχαίνεται! (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09