search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 02:52
MENU CLOSE

Προφυλακίστηκε η 29χρονη μητέρα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό στον Αλιάκμονα

04.01.2023 16:12
veria_new

Προφυλακιστέα κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή η 29χρονη που κατηγορείται για τον θάνατο του 11 μηνών βρέφους της στον Αλιάκμονα.

Η απολογία της 29χρονης στον ανακριτή κράτησε συνολικά τρεις ώρες, ενώ φέρεται να επέμεινε στον ισχυρισμό της ότι δεν είχε σκοπό να σκοτώσει το παιδί της.

«Αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω, θέλω να είχα βοηθήσει τότε το παιδί μου. Δεν το σκότωσα εγώ, δεν το έριξα στο νερό. Μπουσούλησε και έπεσε στο νερό χωρίς να το προσέξω», είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία της.

Ο ανακριτής ζήτησε να μάθει, μεταξύ άλλων, κάθε λεπτομέρεια σχετικά με τη μορφολογία της περιοχής, σε ποιο σημείο βρέθηκε η 29χρονη με το βρέφος και σε πιο σημείο ακριβώς το άφησε.

Για αυτόν τον λόγο διέταξε να συλλεχθεί κάθε διαθέσιμο υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής που ενδεχομένως να έχουν καταγράψει τις κινήσεις της.

Τι δήλωσε ο δικηγόρος της 29χρονης

Ο δικηγόρος της 29χρονης κατηγορούμενης, μετά την απόφαση για την προφυλάκισή της δήλωσε στους δημοσιογράφους, έξω από το δικαστικό μέγαρο της Βέροιας: «Επί τρεις ώρες ένας από τους πιο έμπειρους ανακριτές ανέκρινε την κατηγορούμενη η οποία επέμεινε στην αρχική της θέση και αρνείται την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Μετανιώνει για ότι άφησε αβοήθητο το βρέφος όταν βρέθηκε στα νερά του Αλιάκμονα.

Ζητήθηκε οπτικοακουστικό υλικό της διαδρομής από τη Βέροια μέχρι το φράγμα του Αλιάκμονα προκειμένου να αποδειχθεί τι έγινε τις ώρες που βρέθηκε εκεί.

Οι κοινωνικές υπηρεσίες παρακολουθούσαν την κατηγορουμένη και την είχαν κρίνει ικανή και σωστά.

Ακουσε ψύχραιμη την απόφαση δεν μπορεί να κάνει και κάτι άλλο».

Διαβάστε επίσης:

Νότης Μαυρουδής: Οργή από τον γιο του – «Ακροβολισμένοι παπαράτσι επιχειρούν να καταγράψουν τον πόνο μας»

Γλυπτά του Παρθενώνα: «Υποχώρηση η ανταλλαγή, νομιμοποιεί την αρπαγή» λένε οι αρχαιολόγοι

Κορωνόϊός: Κανένας κίνδυνος από την έξαρση των κρουσμάτων στην Κίνα, δήλωσε ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06