ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 00:05
MENU CLOSE

Κάνιε Γουέστ: Παντρεύτηκε με ...κλώνο της Κιμ Καρντάσιαν (Photos)

13.01.2023 19:15

Ο Κάνιε Γουέστ «παντρεύτηκε» την σχεδιάστρια των Yeezy, Bianca Censori, δύο μήνες μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου του με την Κιμ Καρντάσιαν.

Παρά τη γαμήλια τελετή, ο γάμος δεν είναι νόμιμος επειδή το ζευγάρι δεν φαίνεται να έχει καταθέσει πιστοποιητικό, αναφέρει η DailyMail.com.

Δεν είναι σαφές πόσο καιρό γνωρίζονται ή πόσο καιρό έβγαιναν, αλλά η Bianca εντάχθηκε στην εταιρεία Yeezy του Κάνιε τον Νοέμβριο του 2020. 

Τον περασμένο μήνα, ο Κάνιε απέτισε φόρο τιμής στη «σύζυγό» του κυκλοφορώντας το κομμάτι, Censori Overload.

Η Κιμ υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τον Φεβρουάριο του 2021 μετά από σχεδόν επτά χρόνια γάμου. Το πρώην ζευγάρι έχει τέσσερα παιδιά.

Χρειάστηκε πάνω από ένα χρόνο – και αμέτρητες φαραμακερές ατάκες στο Instagram από τον Κάνιε που δημοσιοποίησε τη μάχη για την επιμέλεια και το δράμα πίσω από τα παρασκήνια – για να συμφωνήσει το ζευγάρι.

Το TMZ  αποκάλυψε ότι η Κιμ θα λαμβάνει 200.000 δολάρια σε μηνιαία υποστήριξη για τα παιδιά. Συμφωνήθηκε επίσης ότι η Κιμ και ο Kάνιε θα έχουν κοινή επιμέλεια και «ίση πρόσβαση» στα παιδιά.

Αν και το ζευγάρι έχει καταλήξει σε συμφωνία, η Κιμ πρόσφατα ομολόγησε ότι η ανατροφή των παιδιών τους μετά το διαζύγιο είναι πολή δύσκολη.

Διαβάστε επίσης:

Η εκδίκηση της Σακίρα και το μήνυμα στον Πικέ (Photos/Video)

Εβελίνα Παπούλια: Δεν υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσα σε εμένα και στην κόρη μου

Peaky Blinders: O «Άρθουρ Σέλμπι» της σειράς ερευνάται για ανάρμοστη συμπεριφορά

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 00:04
Exit mobile version