search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 09:29
MENU CLOSE

Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: Νεκρή στα 54 η μοναχοκόρη του Έλβις (photos/videos)

13.01.2023 08:20
presley3

Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, μουσικός, τραγουδίστρια και μοναδικό παιδί του θρύλου του ροκ εν ρολ Έλβις Πρίσλεϊ, πέθανε χθες Πέμπτη έπειτα από καρδιακή ανακοπή, αφού διακομίστηκε εσπευσμένα το πρωί σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες, ανακοίνωσε η μητέρα της.

«Με βαριά καρδιά είμαι υποχρεωμένη να μοιραστώ τη συγκλονιστική είδηση ότι η όμορφη κόρη μου Λίζα Μαρί μας άφησε», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Πρίσιλα Πρίσλεϊ.

«Ασταθής» στην τελευταία εμφάνισή της

Μόλις την Τρίτη βρισκόταν μαζί με τη μητέρα της στις Χρυσές Σφαίρες, όπου ο ηθοποιός Όστιν Μπάτλερ βραβεύτηκε για τον ρόλο του στη βιογραφική ταινία «Έλβις».

Ο κ. Μπάτλερ αφιέρωσε μερικά λόγια στις δυο γυναίκες: «σας ευχαριστώ που μού ανοίξατε τις καρδιές σας, τις αναμνήσεις σας, το σπίτι σας. Λίζα Μαρί και Πρίσιλα, σας αγαπάω για πάντα», είπε.

Σε ένα από τα βίντεο, που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, φαίνεται η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ (Lisa Marie Presley) να μιλά σε έναν δημοσιογράφο για την ταινία που αφορά την ζωή του πατέρα της και να ζητά από τον 80χρονο μάνατζερ, Τζέρι Σέλινγκ, που την συνοδεύει να του κρατήσει το χέρι.

Παρά την ξαφνική αδιαθεσία που είναι εμφανής στο βίντεο, η 54χρονη προσπάθησε να συνεχίσει τη συνέντευξη. 

Σε ένα άλλο βίντεο, φαίνεται η Λίζα Μαρί Πρέσλεϊ να περπατά στο πλευρό του ηθοποιού Όστιν Μπάτλερ με την αστάθειά της να είναι εμφανής.

@elitedaily Austin. Butler. *bites lip* #GoldenGlobes #austinbutler #elvis #elvismovie ♬ f urself in vegas – SHIMA

Ποια ήταν η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ

Γεννημένη στο Μέμφις του Τενεσί το 1968, η Πρίσλεϊ ήταν το μοναχοπαίδι του Έλβις και της Πρισίλα Πρίσλεϊ. Όταν οι γονείς της χώρισαν, η Πρίσλεϊ μετακόμισε με τη μητέρα της στο Λος Άντζελες , αλλά θα επέστρεφε στο σπίτι του πατέρα της στο Μέμφις, τη Γκρέισλαντ.

Όταν ο Έλβις πέθανε το 1977, η εννιάχρονη Πρίσλεϊ έγινε συνκληρονόμος της περιουσίας του με τον παππού της, Βέρνον Πρίσλεϊ, και την προγιαγιά της, Μίνι Μέι Χουν Πρίσλεϋ. Σε ηλικία 25 ετών, ήταν ο μοναδική επιζήσα κληρονόμος της περιουσίας, η αξία της οποίας τότε ήταν 100 εκατομμύρια δολάρια.

Το 2005, πούλησε την πλειοψηφία των επιχειρηματικών μετοχών της περιουσίας στην Industrial Media, αλλά διατήρησε τον έλεγχο της Graceland, του φημισμένου κτήματος του Έλβις στο Μέμφις.

Η 54χρονη απέκτησε 4 παιδιά. Τον Ιούλιο του 2020, ο γιος της, Μπέντζαμιν, αυτοπυροβολήθηκε στην έπαυλη της οικογένειάς του σε ηλικία 27 ετών, μετά από καυγά με τη φίλη του.

Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ είχε αναφέρει πολλές φορές ότι η αυτοκτονία του γιου της «κατέστρεψε τη ζωή της και δεν το ξεπέρασε ποτέ».

Εκτός του μουσικού Ντάνι Κίο, με τον οποίο χώρισαν το 1994, είχε επίσης παντρευτεί με τον ηθοποιό Νίκολας Κέιτζ, με τον ηθοποιό και συνθέτη Μάικλ Λόκγουντ και με τον θρύλο της ποπ Μάικλ Τζάκσον (1994-1996).

Πρόσφατα είχε αναφερθεί στον εθισμό της στα ναρκωτικά, συμπεριλαμβανομένων των παυσίπονων, των οπιοειδών και της κοκαΐνης.

Η Λίσα Μαρί Πρέσλεϊ κυκλοφόρησε τρία άλμπουμ κατά τη διάρκεια της καριέρας της. Ήταν η μητέρα της ηθοποιού Ράιλι Κίο, που έπαιξε στην ταινία «Mad Max: Fury Road».

Διαβάστε επίσης:

Μαγιόρκα: Ο πόλεμος της ξαπλώστρας και οι κυρίαρχες τουριστικές «φυλές» (Photos/Videos)

ΗΠΑ: Εκτέλεση θανατοποινίτη στην Οκλαχόμα – Η τρίτη μέσα στο 2023

Τζεφ Μπεκ: Ποιος ήταν ο «κιθαρίστας των κιθαριστών» – Η τεράστια πορεία, οι μουσικές φιλίες και το ξαφνικό τέλος (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 09:29