search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 14:15
MENU CLOSE

Στην Ελλάδα η εγγονή του Έλβις Πρίσλεϊ – Κάνει διακοπές στην Ύδρα (Photos)

03.06.2022 21:17
elvis_new

Η εγγονή του Έλβις Πρίσλεϊ, Ρίλεϊ Κίου κάνει διακοπές στην Ελλάδα θέλοντας να ξεκουραστεί ύστερα από μια δύσκολη περίοδο γυρισμάτων της mini σειράς «Daisy Jones and the Six».

Η Ρίλεϊ Κίου επισκέφτηκε το νησί της Ύδρας και φωτογραφήθηκε στις παραλίες αφήνοντας άφωνους τους followers της και διαφημίζοντας παράλληλα τα όμορφα μέρη της χώρας μας.

Οι φωτογραφία της Κίου από την παραλία δείχνει την εγγονή του «βασιλιά» του ροκ εν ρολ να απολαμβάνει τα κρυστάλλινα γαλάζια νερά και τον ήλιο της χώρας μας.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της έγραψε: «Τελείωσα επίσημα με το @daisyjonesandthesix και ξεκουραζόμαστε στις παραλίες της Ελλάδας. Ευχαριστώ το καταπληκτικό συνεργείο που δούλεψε τόσο σκληρά. Ανυπομονώ να δουν όλοι την όμορφη δουλειά που έχουν κάνει».

Διαβάστε επίσης

Σήφης Βαλυράκης: Προφυλακιστέοι οι δύο ψαράδες που κατηγορούνται για τον θάνατό του – Τι ισχυρίστηκαν στην απολογία τους

Roland Garros: Σοβαρός τραυματισμός για τον Σάσα Ζβέρεφ – Εγκατέλειψε τον αγώνα και ο Ναδάλ πέρασε στον τελικό (Videos)

Βαγγέλης Παπαθανασίου: Στο Παρίσι έγινε σήμερα η πολιτική κηδεία και η αποτέφρωσή του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 14:14