search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 19:23
MENU CLOSE

Υπουργείο Παιδείας για σποτ του ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Τσίπρας θέλει και πάλι εστίες ανομίας στα ΑΕΙ

17.01.2023 23:28
«Συναγερμός» στο υπ. Παιδείας: Πληροφορίες για επιβεβαιωμένο κρούσμα μαθητή που συμμετείχε σε εκδήλωση του υπουργείου - Media

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιδιώκει να κάνει ξανά τα ΑΕΙ εστίες ανομίας και να επαναφέρει την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση με βαθμό 1 και 2 στα 20, επισημαίνει το υπουργείο Παιδείας σε ανακοίνωσή του για το πέμπτο βίντεο από την καμπάνια «Χάου Του» που ανέβασε στα social media ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Συγκεκριμένα, στην απάντησή του το γραφείο τύπου του υπουργείου Παιδείας για το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για την τριτοβάθμια εκπαίδευση αναφέρει:

Το spot του ΣΥΡΙΖΑ για την τριτοβάθμια εκπαίδευση εξηγεί γιατί οι πολίτες πρέπει να επιλέξουν και πάλι τη Νέα Δημοκρατία.

Όπως αποκαλύπτει, ο κ. Τσίπρας επιδιώκει την επιστροφή στο αποτυχημένο κυβερνητικό του παρελθόν.

Θέλει και πάλι εστίες ανομίας στα ΑΕΙ. Θέλει να καταργήσει τις αλλαγές που άνοιξαν νέους ορίζοντες στους φοιτητές μας. Θέλει εισαγωγή στα πανεπιστήμια με βαθμό 1 και 2 στα 20, αδιαφορώντας για το μέλλον νέων ανθρώπων που γνωρίζει οτι δεν θα αποφοιτήσουν ποτέ.

Με αυξημένη χρηματοδότηση, αναβαθμισμένο ακαδημαϊκό περιβάλλον, περισσότερη αυτονομία, ενίσχυση της έρευνας, διεθνείς συνεργασίες με κορυφαία πανεπιστήμια του εξωτερικού, διπλά πτυχία, εσωτερικό Erasmus, 50% έως 100% αύξηση στο φοιτητικό επίδομα στέγης, τα πανεπιστήμια μας προχωρούν μπροστά. Ο ΣΥΡΙΖΑ μένει πίσω.

Διαβάστε επίσης:

Διαψεύδει η ΕΛ.ΑΣ. δημοσίευμα για την ασφάλεια του Τάκη Θεοδωρικάκου

Πολάκης κατά Ανδρουλάκη: «Είσαι λίγος, δεν τραβάς» – Τι απαντά το ΠΑΣΟΚ

Εύα Καϊλή: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι για την αντικατάσταση της αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 19:22