search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 20:06
MENU CLOSE

Πολάκης κατά Ανδρουλάκη: «Είσαι λίγος, δεν τραβάς» – Τι απαντά το ΠΑΣΟΚ

17.01.2023 22:17
polakis_new

Με μια ανάρτηση στα social media ο Παύλος Πολάκης εξαπολύει επίθεση στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη.

Όπως προκύπτει από την ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, μια αποστροφή του λόγου του κ. Ανδρουλάκη, σε εκδήλωση στην οργάνωση Χαλανδρίου, προκάλεσε την αντίδραση του Πολάκη, καθώς είπε: «Μητσοτάκης και Τσίπρας κακοποίησαν το νόημα των λέξεων “πρόοδος” και “σταθερότητα”. Δεν είναι πρόοδος ούτε τα ψευδο – δημοψηφίσματα διχασμού του ελληνικού λαού ούτε τα ψέματα που έγιναν αυταπάτες ούτε οι πολακικές συμπεριφορές ούτε το πελατειακό κράτος».

Ο Παύλος Πολάκης με τη σειρά του υποστήριξε για τον Ανδρουλάκη: «Είσαι λίγος, δεν τραβάς το έχουν καταλάβει όλοι πλέον» και πρόσθεσε πως θα είναι θρίαμβος αν ξαναπιάσει το ΠΑΣΟΚ τα ποσοστά επί Φώφης Γεννηματά.

Μάντζος: Η πρόοδος του εννοεί ο ΣΥΡΙΖΑ ταυτίζεται με τον τοξικό λόγο Πολάκη

Απαντώντας ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ. Δημήτρης Μάντζος σχολίασε την ανάρτηση Πολάκη ενώ πρόσθεσε ειρωνικά πως επικαλείται ακόμη και έντυπα με τα οποία βρίσκεται στα δικαστήρια.

Η ανάρτηση Μάντζου

«Όσο η «πρόοδος» που εννοεί ο ΣΥΡΙΖΑ ταυτίζεται με τον τοξικό λόγο του κ. Πολάκη τόσο μεγαλύτερη είναι η ανάγκη για πραγματικά προοδευτική εναλλακτική πρόταση, με ισχυρό ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής.

ΥΓ: Για να στηρίξει τις διχαστικές αοριστολογίες του, ο κ. Πολάκης επικαλείται ακόμη και έντυπα με τα οποία βρίσκεται στα δικαστήρια… Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα».

Διαβάστε επίσης:

Εύα Καϊλή: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι για την αντικατάσταση της αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Οικονόμου κατά Τσίπρα: Τα πανεπιστήμιά μας διασφαλίζουν ίσες ευκαιρίες για όλους εκτός από τις συμμορίες με τις βαριοπούλες

Θεοδωρικάκος σε Τσίπρα για πανεπιστημιακή αστυνομία: «Αλέξη, όχι άλλα ψέματα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 20:04