search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 10:32
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ: Αποφάσεις για τους υποψήφιους περιφερειάρχες – Τα πρώτα ονόματα 

17.01.2023 06:00
pasok_grafeia_new

Μπορεί οι κάλπες για τις βουλευτικές εκλογές να επείγουν και να στήνονται σε σχεδόν 100 ημέρες από σήμερα, ωστόσο στο ΠΑΣΟΚ γίνονται συζητήσεις και για τις αυτοδιοικητικές. 

Στην Χαριλάου Τρικούπη προσανατολίζονται να έχουν υποψήφιους για τις περιφερειακές εκλογές και να στηρίξουν σχήματα στις δημοτικές, εκτός όμως από τις μεγάλες πόλεις όπου θα υπάρχει υποψήφιος με το χρίσμα του κόμματος. 

Για την περιφέρεια λοιπόν σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η στήριξη στον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, ο οποίος είναι το απόλυτο φαβορί και προέρχεται και από το ΠΑΣΟΚ. Για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ακούγεται έντονα το όνομα του Κομοτηναίου πρώην Υπουργού Γιώργου Πεταλωτή, για τον οποίο δε θα αποκλειόταν και στήριξη από τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Στην Θεσσαλία πάλι σε συζητήσεις φαίνεται να είναι ο πρώην βουλευτής του Ποταμιού, γιατρός στο επάγγελμα, Κώστας Μπαργιώτας. Συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη δείχνουν να το σκέφτονται. Το σίγουρο είναι πως σε ό,τι έχει να κάνει με την αυτοδιοίκηση το ΠΑΣΟΚ έχει δυνατές ρίζες και πάνω σε αυτές θέλει να εργαστεί. 

Διαβάστε επίσης:

ΚΥΣΕΑ: Ανανεώθηκε η θητεία του Α/ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνου Φλώρου

ΣΥΡΙΖΑ: Βλέπουν πανικό Μαξίμου απέναντι στις αποκαλύψεις για Φλώρο – Στον ορίζοντα επιβεβαίωση και από ΑΔΑΕ

Κηδεία Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ: Στη Μητρόπολη ο Αντώνης Σαμαράς (photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 10:32