search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 04:02
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ: Παρουσιάζει το βιβλίο του ο Κωνσταντινόπουλος – «Καρφώνει» ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ 

16.01.2023 06:30
Odysseas Konstantinopoulos_new

Πολλά είναι τα ταλέντα που έχει ο βουλευτής Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ και Αντιπρόεδρος της Βουλής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, με τελευταίο την συγγραφή βιβλίου. 

Το βιβλίο του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλουγια το οποίο η στήλη έχει ενημερώσει από 1η Δεκεμβρίου – θα παρουσιαστεί την Τετάρτη στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης. Ανακουφισμένος πλέον με την απογραφή (υπήρξε σενάριο πως η Αρκαδία θα γινόταν διεδρική) ο Κωνσταντινόπουλος θα κάνει την πρώτη παρουσίαση στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης. 

Εκεί αναμένεται να δώσουν το παρών η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Ευαγγελία Λιακούλη, ο πρώην Υπουργός και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Σκανδαλίδης και ο πολιτικός επιστήμονας, Λευτέρης Κουσούλης

Στο βιβλίο του με τίτλο: «ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, μια προσχηματική πόλωση» ο κ. Κωνσταντινόπουλος γράφει ότι ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ έχουν πολλά κοινά σημεία μεταξύ τους ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με την θέση των δύο κομμάτων απέναντι στο ΠΑΣΟΚ.  Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος φέρνει παραδείγματα για να ενισχύσει τον ισχυρισμό του τονίζοντας ότι τα δύο μεγαλύτερα κόμματα κατά τις περιόδους διακυβέρνησής τους «μοιράστηκαν όχι μόνο τους αρμούς της εξουσίας, αλλά τον ίδιο τον κορμό της εξουσίας»

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος είναι από τους πιο στενούς συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη και το βιβλίο του λόγω και της προεκλογικής περιόδου που διανύουμε, αναμένεται να συζητηθεί.  

Διαβάστε επίσης:

Και στο ΠΑΣΟΚ ψάχνουν για εκπρόσωπο Τύπου

Δυτικές «προφητείες» για κατάρρευση της Ρωσίας

Κοιτάζει Ντογιάκο και βλέπει… Μάριο Ντράγκι το ΜέΡΑ25

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:20